• 瀏覽: 43,609
  • 回覆: 5
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-6-21 02:17 PM 發表

今日又係時候介紹下蘇主席做嘅好事喇!話說曉麗苑以往選舉(當然仲係舊管理公司果陣),關於候選人宣傳嘅事,就會出問卷有幾種可做嘅事選項俾大家剔,一向結果都係唔俾上樓同唔俾入屋苑宣傳但至少都俾每座貼下海報。

但舊年區選就連海報都唔俾貼,有街坊早喺選舉前兩個月就已經寫信俾法團同管理處問點解今年仲未就做問卷?當然以蘇主席嘅作風梗係唔理唔覆啦!之後聲音越嚟越大佢就話屋苑居民反映咗今年都反對做宣傳。大家就問, ...
不如你講下新條廢撚做過d咩好過啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-27 10:45 PM 發表

蘇麗珍呢種天材真係唔係度度有!你地話佢處事公正?區議員貼張海報喺電梯大堂佢都話會聚集居民睇而多於兩人犯限聚令唔批。但佢自已的海報就貼晒喺大堂又得喎~

全香港佢都係第一個可以咁樣諗到演繹限聚令。真係人唔笑狗都吠佢啦.... ...
甘你係咪應該做一個盡責既居民 去檢舉養狗既撚樣 吾好話我知曉麗苑無人養呀 檢舉曬 聽吾到狗吠啦

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-8 04:22 PM 發表

個法團而家仲衰到區議員搞社區急救班都唔俾人貼海報,連呢D有益社區救人嘅嘢都唔俾貼。呢D法團同主席正經嘢又唔做成日搞埋D小動作!仲點可以留,唔換咗佢?

所以話一個人搞到人咁憎佢唔係佢黃藍,係佢嘅所作所為.... ...
甘新上任個條區議員 其實佢做過d咩野

引用:
原帖由 車站不見了貓奴 於 2020-7-20 03:51 PM 發表

黃絲依家行為很垃圾
搞臭曬曉麗

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-20 07:46 AM 發表

呢D咁嘅罐頭文週圍都見到,真係得啖笑...

借問如果有人同你講屋企有人入屋偷嘢係因為你未閂好度門,你會點做?

你作為蘇主席嘅人一定有叫佢拜讀呢篇罐頭文架?咁點解佢做咗廿幾年到而家先識講做屋苑盤數要用居民簡單易明嘅方法令居民唔好『誤會』盤數有問題??佢一路以為全屋苑居民都係會計專家?佢唔諗居民都就下佢個法團司庫阿太啦!搞到連阿太自己都解唔到盤數叫人去問管理處?又點解佢唔做維修,搞到幾座樓樓 ...
你講個d野真係好好笑 呢d問題有邊個屋苑無發生過 你甘叻當初你有無提議呀 老化既野 好多事都係出左事先知嫁啦 你講既野係神先做到 不如你講下你人生 係咪所有野都準備得好好 0出錯先 你自己都做吾到去要求人? 你條友返工 係咪做事好妥善周全呀

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-20 07:46 AM 發表

呢D咁嘅罐頭文週圍都見到,真係得啖笑...

借問如果有人同你講屋企有人入屋偷嘢係因為你未閂好度門,你會點做?

你作為蘇主席嘅人一定有叫佢拜讀呢篇罐頭文架?咁點解佢做咗廿幾年到而家先識講做屋苑盤數要用居民簡單易明嘅方法令居民唔好『誤會』盤數有問題??佢一路以為全屋苑居民都係會計專家?佢唔諗居民都就下佢個法團司庫阿太啦!搞到連阿太自己都解唔到盤數叫人去問管理處?又點解佢唔做維修,搞到幾座樓樓 ...
仲有我住甘耐 屋苑收入有鬼人理咩 係上年廢青出黎 先係度搵藉口查呢樣個樣玩大佢先搞呢d野出黎 同埋 你條友都吾知係咪業主啦 吾係搵你老豆老味出黎講啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]