• 瀏覽: 60,477
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
+12
原來呢啲廢話係你講先㗎?你唔講真係無人知🤫🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 08:51 AM 發表

你講緊咩呀?無頭無尾..

你出嚟就好喇.. 快D講返正題啦。你對於蘇主席寧願犯法都唔開會重選法團,係咪正如你所講因為大維修舊肥豬肉呀?

好似你有內幕消息咁喎.. 主席fans係唔同 D.... 乜都知..你學主席咁成日龜縮避嚟避去都唔係辦法架喎...呢D壞習慣嚟架.. ...
不如你發表吓23年嚟爆過幾多次鹹水管,停過幾多日食水、

所講嘅爛溶溶又有幾爛溶溶?比啲後輩學吓嘢丫嘛…

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 09:09 AM 發表

唔好扯開話題啦... 你講到大維修肥豬肉咁緊要嘅事做乜講講下唔講呀?主席真係因為咁所以寧願犯法都唔開會重選法團??

大個喇.. 真係唔好學主席咁成日避避避.... 無責任感,你答咗大家街坊最關心嘅事,你要我數幾多次爆水渠有幾難呢?同埋駛乜數23年咁耐,淨係數今年都嘆為觀止啦~ ...
你唔好扯開話題…慢慢嚟,我等緊你發表偉論

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 09:09 AM 發表

唔好扯開話題啦... 你講到大維修肥豬肉咁緊要嘅事做乜講講下唔講呀?主席真係因為咁所以寧願犯法都唔開會重選法團??

大個喇.. 真係唔好學主席咁成日避避避.... 無責任感,你答咗大家街坊最關心嘅事,你要我數幾多次爆水渠有幾難呢?同埋駛乜數23年咁耐,淨係數今年都嘆為觀止啦~ ...
叫你數就數啦…多嘢講

引用:

不過咁,如果你幕後個臀隊叫你避開呢啲數字咪唔好講囉,街坊住二十幾年唔通唔知咩😆

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 12:21 PM 發表

等你咁耐都仲係講呢D....

大維修呢啲圍標呃錢嘢,好多人都知,不用多講。反而去番你嗌到聲嘶力竭果啲爆鹹水喉等等等等嘅數字出嚟引證吓啦,觀眾都等得不耐煩了。當然如果覺得無說服力的話可以唔講,咪又叫我講咩肥豬肉的故事囉。

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 05:59 PM 發表

我都係咁睇,唔駛下下都陰謀論做法團就係為咗歛財,但似乎呢度好多人唔係咁諗。

你亦都講得啱,大維修用儲備果三千幾萬實唔夠。而呢度嘅人就會話現任法團一直唔做維修就唔會加管理費,但一路無視大維修後會用晒堆儲備,管理費都一樣會加。

你唔好講到二三千萬儲備好少錢咁,我地屋苑維修保養都唔搞,就係為咗儲錢喳。主席出親通告讚自己都係講呢堆儲備,話儲埋儲埋好多錢,月月有盈餘架.. 你唔好連佢唯一取暖點都磨 ...
你唔係諗住用你當年嘅假身扮引述呀?🤣🤣🤣你的確好有趣😆

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-14 12:33 PM 發表

大維修呢啲圍標呃錢嘢,好多人都知,不用多講。反而去番你嗌到聲嘶力竭果啲爆鹹水喉等等等等嘅數字出嚟引證吓啦,觀眾都等得不耐煩了。當然如果覺得無說服力的話可以唔講,咪又叫我講咩肥豬肉的故事囉。 ...
你又想做好文宣呢份工,又唔好好準備吓應有嘅材料,比人稍稍質疑就以鬧人呢吓下三流功夫作招架…講真,以你嘅資質,真係愧對你個關注組😉

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 06:12 PM 發表

如果論講嘢無point... 我諗真係無人及你...

你講到做法團就係因為吼住大維修舊肥豬肉(你所指嘅圍標),咁緊要嘅事做乜講講下唔講呀?咁現任主席係咪真係因為咁所以寧願犯法都唔開會重選法團??佢係咪想拖到食咗舊肥豬肉先肯走?

丫,你明明睇到架..點解死都唔答呢?又呢又路又叫我做主席又愧對呢個果個,但就局部盲睇唔到問咗咁耐嘅嘢,你唔幫主席辯護就真係愧對主席喇.... ...
唔好成日開口埋口話我係主席啲人先…首先我要你明白,一個普通街坊住得耐有少少見識都知你班關注組開邊瓣…唔好諗住真係好多人都認同你哋呢班搞屎棍先得㗎!

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-14 06:53 PM 發表
你又幾有興喎,鐘意屈我呢樣屈我果樣果陣又眉飛色舞。你唔認係蘇主席嘅人又咁介意...

普通街坊buy邊一面唔係你講就係嘅,叫你個蘇主席即刻遵守返法例,開返個大會,還返居民一個投票嘅機會,睇下支持佢定改組法團囉.. 就係咁簡單之嘛~

btw.. 你選擇性失明完後快D答返大家好關心嘅問題啦~

你講到做法團就係因為吼住大維修舊肥豬肉(你所指嘅圍標),咁緊要嘅事做乜講講下唔講呀?咁現任主席係咪真係因為 ...
我都好好想有呢個機會…可以一較高下
https://www.hk01.com/18區新聞/492859/山景邨設施日久失修-無王管-街坊募簽盼以5-業權逼令法團開會

你啞㗎?你唔識講呀?

你點知佢聽唔到?你搞咁多小動作佢點會唔知呀?不過咁…你尚可以話佢無做,我都認同爆石屎鋼筋果幾間要維修吓…你早前話佢犯法點解唔拉佢呢又?拉佢丫嘛!

又唔講話屈…我都係講事實啫。講番犯法啦,你快啲搵人拉佢啦…吓😅🤣

你話佢犯法,快啲去拉人啦…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]