• 瀏覽: 60,561
  • 回覆: 119
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 07:31 AM 發表
你又知我係蘇粉?你真係叻唔係扮…應該係天生😆
如果連你都唔係佢就絕望喇... 唔好成日都好似班建制咁口爽荷包立,平時牙斬斬,要人幫手全體龜縮😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 10:44 AM 發表

你到時咪掛住賣豆豉鯪魚,早啲拉閘過嚟撐你班曱甴關注組喇。
咁你準備幫你老闆手執包伏啦... 😂

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 12:53 PM 發表

你繼續賣好你嘅豆豉鯪魚啦…華陀😅😅😆😆😆😆
不如你講清楚咩豆豉鯪魚啦. 講埋D嘢癲唔癲,喪唔喪咁.. 想覆你都唔知點覆你,一係夠鐘就食藥啦..

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 12:55 PM 發表

我其實就係蘇主席本人呀…咁耐都唔知,你食咗甜筒未?
蘇主席份人係蠢D、奸D。但未去到係傻嘅地步,同你有明顯分別啦!你點扮都唔似...

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:01 PM 發表

其實以你嘅資質,你想人哋點對你呢又?你身為一個打手收咗人錢做文宣就落力啲,咁大個Display擺得個角落,應該成幅玻璃做哂文宣啦!呢吓你就真係卜街唔係扮!
如果個個都好似你地五毛有錢收就好啦。自己喺度搵飯食仲好意思話人係。真係人唔笑狗都吠你啦,有D收恥之心好喎... 😂 😂 😂 😂

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:02 PM 發表

奸啲又會蠢啲😆😆😆你話人果啲方式好L八婆,同你個外型一九樣🤣🤣🤣🤣
是但啦... 唔同你拗呢D無謂嘢喇.. 記得投票呀!

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:04 PM 發表

你都係叫番我做蘇主席啦…肥妹🤣🤣🤣
哦,蘇主席。你成日賴死唔走係咪因為「你」自己講成日做法團係吼住大維修舊肥豬肉呀?係你本人就好喇.. 你親自解釋下「你」講過嘅嘢啦.. 你都迴避咗好耐喇~~~

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:12 PM 發表

其實邊有咁多五毛丫…你哋班搞屎棍已經激起民憤,所以唔好諗住你哋所講嘅廢老會屈服,只要你哋承諾投票日唔打人唔鬧人任由業主投票的話,你哋一定輸…🤣
其實邊有咁多五毛你都講得出?咁你又話人收錢做文宣?邊度搵嚟咁多錢呀?仲有!邊個想開會邊個唔想開會盲嘅都知啦,拿拿聲投完票踢你老闆走好過啦.. 如果到時有人搞事,低B都知係邊個派出嚟啦~🤣

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:24 PM 發表

啲曱甴真係好鍾意叫人解釋同交代㗎喎😃
噢,「主席」點解你仲要避唔敢答呢~~🤭🤭🤭🤭🤭🤭但我的確明白你地呢類人係唔講道理,做嘢唔清唔楚又好怕要同人交代。真係好似「主席」你本人呀!

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:35 PM 發表

節錄自經濟日報
歸根究底,有問題的維修工程仍需獲業主大會通過才能進行,但有不法份子可能滲透業主立案法團,令工程更易獲得通過。

測量師學會會長何鉅業指,曾有業主希望聘請第三方顧問公司「格價」,但有顧問公司接獲此類工作後,收到恐嚇電話,估計與圍標分子滲透業主立案法團有關:「無鬼的話都唔會出事!」
哦,即係有鬼滲咗而家以「你」為首嘅法團入面。唔係你本人??咁你要捉鬼啊~~🤣🤣🤣但同你死都唔走有咩關係,你唔撈,你成個法團都瓦解。咁曉麗苑咪重回正軌囉~

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:39 PM 發表

以你而家賣緊嘅質同量,完全唔可能交到租😁😁😁你唔係諗住敗哂你伯爺副身家就一定要人資助啦🤧
你又嗡緊乜嘢呀?交咩租呀?你精神分裂就去覆診啦...

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:53 PM 發表

首先多謝你真係有睇🤫
第二,何謂正軌?
喂,認真架,你寫嘅嘢正正常常睇得明梗係睇啦... 😂

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:55 PM 發表

筆戰就過筆戰,鬧人我都識少少嘅…舉個例,我屌你條女咩…(我係唔會****1咁蝕😁
啊!我知喇.. 你以為我係中藥哥哥呀?????哈哈哈哈哈哈哈😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

係我又唔怕認呀!我都想我係佢呀!!!又唔見得係佢有幾唔見得光。怕人地就唔會打開門口做生意啦!你估好似蘇主席「你」本人咁有居民埋嚟問你嘢就走夾唔抖咩??係班蘇粉先要絲絲縮縮遮... 😂 😂 😂

OK呀!真係創作力量同幻想,會嚇你一跳~~笑死我喇... 頂... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 02:11 PM 發表

唔好諗住又開個新Acc可以過到骨😃😃😃😃
咪傻啦,同你嗲咗幾個月,我開新acc怕你唔認得我呀!!🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-30 11:08 AM 發表

講道理講事實要認人㗎咩?我對個個都咁講,曱甴永遠都係果套先君子扮關懷,後小人先係殺著。
一班各懷鬼胎嘅夾離著一班天真思想單純嘅關注組,藉群眾力量奪權,各懷鬼胎者先係最終勝利者,天真的關注組員,只會眼巴巴看著別人表演食夾棍而床板夾…不作聲。就以Cut TVB為例,徹底係過火衰咗,然後隻字不提,有啲仲話人老作,草草收場。
你講到你真係好熟佢地,連各懷咩鬼胎你都知,勁過肚入面條蟲!有冇邊個例子換左法團基金錢俾人偷晒呀?有你日日貼出嚟唱通街啦,唔好話基金少咗錢就係呀!好似蘇主席而家咩都唔做咪儲錢囉,踢走佢執返好個屋苑重回正軌要用下基金錢有幾奇??個個做法團都吼住個基金又惟獨你個蘇主席唔會。

用下個腦諗下都知啦,你同蘇主席講整返好個泵佢都啋你都有味,尤你幾日唔埋就停下淡水又停下鹹水!作為一個對家會叫佢cut TVB俾個話題佢做大?班人肯定無佢班粉咁蠢啦!就算真係恨透TVB想cut咗佢,會相信蘇主席係真心幫居民有求必應所以同佢講??跟住佢又好熱心咁幫你cut咗佢?

白痴都知佢只會拎出嚟做話題啦!到底單嘢你問到邊個投訴未呀?自製話題果個答咗你未呀?佢唔敢講係邊個自己都唔敢再提喇!佢同底褲超人講博下同情,底褲佬都叫佢唔好搞呢D濕碎嘢啦,無用架...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]