• 瀏覽: 60,569
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 01:28 PM 發表

其實邊有咁多五毛你都講得出?咁你又話人收錢做文宣?邊度搵嚟咁多錢呀?仲有!邊個想開會邊個唔想開會盲嘅都知啦,拿拿聲投完票踢你老闆走好過啦.. 如果到時有人搞事,低B都知係邊個派出嚟啦~🤣
以你而家賣緊嘅質同量,完全唔可能交到租😁😁😁你唔係諗住敗哂你伯爺副身家就一定要人資助啦🤧

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 01:41 PM 發表

哦,即係有鬼滲咗而家以「你」為首嘅法團入面。唔係你本人??咁你要捉鬼啊~~🤣🤣🤣但同你死都唔走有咩關係,你唔撈,你成個法團都瓦解。咁曉麗苑咪重回正軌囉~
首先多謝你真係有睇🤫
第二,何謂正軌?

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 01:42 PM 發表

你又嗡緊乜嘢呀?交咩租呀?你精神分裂就去覆診啦...
筆戰就過筆戰,鬧人我都識少少嘅…舉個例,我屌你條女咩…(我係唔會****1咁蝕😁

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 02:03 PM 發表

喂,認真架,你寫嘅嘢正正常常睇得明梗係睇啦... 😂
所以正常嘅餅碎,真係會吸引到你呢類曱甴🤧

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 02:07 PM 發表

啊!我知喇.. 你以為我係中藥哥哥呀?????哈哈哈哈哈哈哈😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

係我又唔怕認呀!我都想我係佢呀!!!又唔見得係佢有幾唔見得光。怕人地就唔會打開門口做生意啦!你估好似蘇主席「你」本人咁有居民埋嚟問你嘢就走夾唔抖咩??係班蘇粉先要絲絲縮縮遮... 😂 😂 😂

笑死我喇... 頂... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
唔好諗住又開個新Acc可以過到骨😃😃😃😃

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 02:15 PM 發表

咪傻啦,同你嗲咗幾個月,我開新acc怕你唔認得我呀!!🤣🤣🤣🤣🤣
講道理講事實要認人㗎咩?我對個個都咁講,曱甴永遠都係果套先君子扮關懷,後小人先係殺著。
一班各懷鬼胎嘅夾離著一班天真思想單純嘅關注組,藉群眾力量奪權,各懷鬼胎者先係最終勝利者,天真的關注組員,只會眼巴巴看著別人表演食夾棍而床板夾…不作聲。就以Cut TVB為例,徹底係過火衰咗,然後隻字不提,有啲仲話人老作,草草收場。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]