• 瀏覽: 60,486
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
你啲語氣同自信,令人好相信你就係編劇同導演🤫得,我唔唱你👌

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-6 08:47 PM 發表
你啲語氣同自信,令人好相信你就係編劇同導演🤫得,我唔唱你👌
咁你咁有自信就去問下蘇麗珍係咪邊個自導自演囉,街坊問咗好耐佢都答唔出呀,你同佢咁熟快D幫手問啦!唔駛成個傻仔咁成日話咩聽語氣估係邊個,你咁醒,做乜有叻嘅方法唔用呀?

你夾硬屈到係我其實對你有咩好處呢?我諗極都唔明~🤷🏻‍♂️

你究竟係咪想做主席啫?如果唔加管理費,我個人傾向新人做主席,我會支持你㗎,你快啲講吓啲抱負同目標比街坊笑吓啦…

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-7 11:32 AM 發表

咁你咁有自信就去問下蘇麗珍係咪邊個自導自演囉,街坊問咗好耐佢都答唔出呀,你同佢咁熟快D幫手問啦!唔駛成個傻仔咁成日話咩聽語氣估係邊個,你咁醒,做乜有叻嘅方法唔用呀?

你夾硬屈到係我其實對你有咩好處呢?我諗極都唔明~🤷🏻️ ...
讚緊你…你唔好咁謙啦🤣

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-8 12:05 PM 發表

讚緊你…你唔好咁謙啦🤣
下?!連你自己都答唔出點解要老屈我又自導自演又咩想做主席呀?睇嚟你嘅水準都係同蘇主席差唔多,不停side track人就唔識或者唔敢正視人地嘅問題...就一路咁講廢話.. 你咁嘅水準第日幫佢拉票就啱晒啦~Ok喎.. 果然咩人就有咩fans...

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-8 10:57 AM 發表
你究竟係咪想做主席啫?如果唔加管理費,我個人傾向新人做主席,我會支持你㗎,你快啲講吓啲抱負同目標比街坊笑吓啦…
正常人住一個屋苑就唔係睇加唔加管理費嘅,或者係你有個喜好鐘意住爛狗竇又一毫子保養費都唔想俾啦,其他人都想個屋苑可以所有嘢執返好,唔好週圍爆渠又停食水停鹹水,每座地方下爛咗嘅地方整返好佢唔好成日圍封晒,消防系統整返好佢起碼火燭打鐘佢會識響先丫!個屋苑攬住D錢但成個屋苑溶溶爛爛都唔整,咁儲埋好多錢好叻咩?

如果你係接受到而家個屋苑溶溶爛爛你根本唔應該交管理費,錢放喺自己身邊總好過放喺人地個袋話儲埋好多好巴閉,係咪先?或者你係咪有方法執返好個屋苑唔駛用錢架呀?咁不如你做主席啦,肯定全屋苑都支持你呀!除咗你可能無人有咁嘅能力呀..

我而家答你我唔想亦唔會做主席喇,你係咪就心息先?睇你都唔會啦,你會嘅話之後仲有咩無謂嘢講? 如果唔信嘅你就咪問啦...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-9 08:44 AM 發表

正常人住一個屋苑就唔係睇加唔加管理費嘅,或者係你有個喜好鐘意住爛狗竇又一毫子保養費都唔想俾啦,其他人都想個屋苑可以所有嘢執返好,唔好週圍爆渠又停食水停鹹水,每座地方下爛咗嘅地方整返好佢唔好成日圍封晒,消防系統整返好佢起碼火燭打鐘佢會識響先丫!個屋苑攬住D錢但成個屋苑溶溶爛爛都唔整,咁儲埋好多錢好叻咩?

如果你係接受到而家個屋苑溶溶爛爛你根本唔應該交管理費,錢放喺自己身邊總好過放喺人地個袋話 ...
字多就贏喇咩…徵文比賽呀🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-9 08:39 AM 發表

下?!連你自己都答唔出點解要老屈我又自導自演又咩想做主席呀?睇嚟你嘅水準都係同蘇主席差唔多,不停side track人就唔識或者唔敢正視人地嘅問題...就一路咁講廢話.. 你咁嘅水準第日幫佢拉票就啱晒啦~Ok喎.. 果然咩人就有咩fans... ...
你就係正正講緊你自己嘅問題,司馬昭之心你懂不懂先?不懂的話無法再講落去😉

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-9 09:02 AM 發表

你就係正正講緊你自己嘅問題,司馬昭之心你懂不懂先?不懂的話無法再講落去😉
如果你仲係人地指出你嘅問題,你就話返人你都係咁低裝嘅手法,你水準真係比想像中仲要低...

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-9 09:00 AM 發表

字多就贏喇咩…徵文比賽呀🤣
我字多係因為有道理可說,你無嘢好講係因為你理虧,又俾人講中晒無得駁囉..

不過無所謂啦。我反正唔係寫俾你睇,我俾其他由蘇主席介紹入嚟睇嘅街坊睇嘅... 睇完你同我寫嘅嘢咪等佢地自己判斷邊講嘅嘢係為個屋苑好,邊個只係識單單打打講無謂嘢囉.... lol

做乜啫,好嬲咩?講中咗?Sor gau ly囉🤣

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-9 09:09 AM 發表
做乜啫,好嬲咩?講中咗?Sor gau ly囉🤣
你睇你,就係得呢種小朋友式嘅表現,你繼續啦,越多越好~

小朋友…你好大咩?頭髮出齊未呀?

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-9 09:22 AM 發表
小朋友…你好大咩?頭髮出齊未呀?
來吧,繼續~反正其他街坊睇你=蘇主席

爭氣D.. 蘇主席睇住你都想你有好表現架...

來吧…我什麼都應承…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]