• 瀏覽: 60,532
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-4 07:08 PM 發表
哦…單棟就貴,荃威點睇?三千幾戶喎,又發表吓?🤣
https://www.hk01.com/18區新聞/309940/屋苑亂局-管理費一年內加近% ...
呢個屋苑case之前已經討論過,你不如睇返,唔好瞓醒又問好唔好?

幾時討論過?唔好一日到黑叫人睇,根本從來無講過嘅嘢…

唔好混淆視聽,你班搞屎棍話要cut無線單嘢,我都未同你計!

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-5 07:41 AM 發表
唔好混淆視聽,你班搞屎棍話要cut無線單嘢,我都未同你計!
其實邊個話要cut? 叫主席拎封信出嚟睇下?

連佢個老友底褲超人都叫佢收到呢D無謂意見就多謝多謝人就算唔好嘥時間啦!但主席同法團就認真地擺上議程傾即係真係想咁做啦?唔通同佢講外星人襲曉麗苑佢又拎上法團傾咩?

我見成個屋苑嘅人都反對cut TVB架!你有冇見過屋苑有人企出嚟話要cut? 我就見唔到喇,連關注組都大力反對,開管委會果日好多行過嘅街坊聽到有呢個議程都好反對架!你咁支持蘇主席就同佢講叫法團千祈唔好亂嚟cut咗佢啊!其他人同佢講無用架!因為唔係佢fans嘅人同佢講嘢佢根本唔會理。

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-5 08:47 AM 發表

連佢個老友底褲超人都叫佢收到呢D無謂意見就多謝多謝人就算唔好嘥時間啦!但主席同法團就認真地擺上議程傾即係真係想咁做啦?唔通同佢講外星人襲曉麗苑佢又拎上法團傾咩?

我見成個屋苑嘅人都反對cut TVB架!你有冇見過屋苑有人企出嚟話要cut? 我就見唔到喇,連關注組都大力反對,開管委會果日好多行過嘅街坊聽到有呢個議程都好反對架!你咁支持蘇主席就同 ...
聽你咁講,你似乎有份參與…扮反對cut TVB呢個無聊活動。

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-5 10:26 AM 發表

聽你咁講,你似乎有份參與…扮反對cut TVB呢個無聊活動。
咩叫扮反對cut TVB呢個活動?全屋苑嘅人都係真心反對架!你記得同蘇主席講無論邊個台都好,佢唔睇就唔好轉過去,唔好諗住剝削居民睇電視嘅自由選擇...

仲有,法例寫明唔可以隨意cut呢D頻道架,根本傾嚟都無意思,唔通佢又開會傾下截水截電好唔好咩?你叫佢開會就做返正經嘢,點樣維修返個屋苑好過啦...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-5 11:05 AM 發表

咩叫扮反對cut TVB呢個活動?全屋苑嘅人都係真心反對架!你記得同蘇主席講無論邊個台都好,佢唔睇就唔好轉過去,唔好諗住剝削居民睇電視嘅自由選擇...

仲有,法例寫明唔可以隨意cut呢D頻道架,根本傾嚟都無意思,唔同佢又開會傾下截水截電好唔好咩?你叫佢開會就做返正經嘢,點樣維修返個屋苑好過啦... ...
唔使咁大反應!唔使驚得咁交關喎,你咁驚青點推你做主席呀又…

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-5 12:38 PM 發表

唔使咁大反應!唔使驚得咁交關喎,你咁驚青點推你做主席呀又…
打多幾行字就反應大想做主席?邊度有人驚?講嘢前可唔可以用下個腦諗下有冇邏輯先?

其實件事你無嘢駁到可以唔駛覆架喇...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-7-5 08:47 AM 發表

我見成個屋苑嘅人都反對cut TVB架!你有冇見過屋苑有人企出嚟話要cut? 我就見唔到喇,連關注組都大力反對,開管委會果日好多行過嘅街坊聽到有呢個議程都好反對架!你咁支持蘇主席就同 ...
由頭到尾無話過係信…你露餡喇…

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-5 02:53 PM 發表

由頭到尾無話過係信…你露餡喇…
咁係咩呀?你知阿主席透明度極低,佢唔講我諗只有你地圍內班fans先知...

原來要同主席表達意見唔係交信嘅,唔怪得佢成日叫人有咩意見就書面寫俾佢啦.. 佢唔睇果樣先叫你做果樣嘅.. 終於知點解交意見俾佢從來都唔回覆啦...

有時,文字真係可以反映一個人嘅智慧同品格…當然佢必須要係一個人啦…

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-5 04:38 PM 發表
有時,文字真係可以反映一個人嘅智慧同品格…當然佢必須要係一個人啦…
係咪打算之後都求其講D禪嘢就算,你呢堆嘢你話邊個包括你自己都得..

你係咪講完覺得自己好叻、算好有智慧? 阿彌陀佛....

人少少認咗佢,單嘢係咪你搞出嚟🤣

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-7-6 02:17 PM 發表
人少少認咗佢,單嘢係咪你搞出嚟🤣
你問下蘇麗珍係咪真有其人話要cut先啦...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]