• 瀏覽: 60,562
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 即刻幼稚的頭巾 於 2020-9-28 08:23 AM 發表
垃圾人,做垃圾事
我又唔想話蘇主席係垃圾...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-27 11:20 PM 發表

對住你呢D 水準,有時想搵嘢覆你真係好難..
你仲講水準…的確係勇敢

禁錮人身自由,黃絲極度兇惡

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-9-29 02:48 PM 發表

你仲講水準…的確係勇敢
連你都行出嚟亂咁嗡,我唔明我有幾勇敢...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-1 07:47 AM 發表

連你都行出嚟亂咁嗡,我唔明我有幾勇敢...
人…人類個人,係會有自知之明

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-1 07:48 AM 發表

人…人類個人,係會有自知之明
你有就唔會咁啦,咪間接話自己唔係人啦... 哈

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-1 07:49 AM 發表

你有就唔會咁啦,咪間接話自己唔係人啦... 哈
我意思係唔明點解你無😆係要伸個頭出嚟比人辱吓先安樂。

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-1 07:51 AM 發表

我意思係唔明點解你無😆係要伸個頭出嚟比人辱吓先安樂。
係你走出嚟俾人羞辱下喳... 連執樹枝都拎出嚟講以為係政績,一陣搞到人受傷又唔諗下?連基本常識都無。而家曉光街佢執樹枝個位日日泊滿晒車,佢唔搵班阿婆fans落去搬車?

我知,一講事例你又唔識覆又求其講D無人明嘅嘢sidetrack咗佢就以為好醒嘛🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-1 07:56 AM 發表

係你走出嚟俾人羞辱下喳... 連執樹枝都拎出嚟講以為係政績,一陣搞到人受傷又唔諗下?連基本常識都無。而家曉光街佢執樹枝個位日日泊滿晒車,佢唔搵班阿婆fans落去搬車?

我知,一講事例你又唔識覆又求其講D無人明嘅嘢sidetrack咗佢就以為好醒嘛🤣🤣🤣🤣🤣 ...
啲關注組最擅長唔做有益街坊嘅嘢,但只會短矮化其他人做過嘅嘢,所以關注組某程度上其實係一班社區寄生蟲。

垃圾人

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-1 10:42 AM 發表

啲關注組最擅長唔做有益街坊嘅嘢,但只會短矮化其他人做過嘅嘢,所以關注組某程度上其實係一班社區寄生蟲。
呢班黃人齋吹,奪權之後就會加管理費掠水,業主人只會付出更多

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

現在乞衣曱甴,專攻業主立案法團,裏面業主的錢!

講多無謂,法庭頒令蘇主席12月27日前要必須遵守法例開會,不得再拖延。咁離踢佢落台日子不遠了!咁多位街坊同蘇粉到時記得親自投票,唔好亂簽授權書呀~🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]