• 瀏覽: 60,555
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 11:04 AM 發表

你唔講都唔搵嚟睇下。可能又係閱讀理解問題。我睇唔到邊度係爭取狗公廁喺唔俾狗入嘅公園入面.... 以你對文字嘅理解係咪爭取一個寵物公園等於爭取狗公廁喺公園入面? 定係街道係公園嘅一部份?

媽~我好亂呀~~😂 😂 😂 ...
記得當時BANNER唔係咁寫固喎
咁當我記錯左囉...........已完代言人
不過呢D宣傳拎出屋苑做啦
曉麗苑唔比養狗架

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 11:13 AM 發表

記得當時BANNER唔係咁寫固喎
咁當我記錯左囉...........已完代言人
不過呢D宣傳拎出屋苑做啦
曉麗苑唔比養狗架
其實隨便search下人fb就有嘅資料好易搵架喳...如果前議員有咁透明度高,我仲可以搵到好多以前咩通告佢自已貼得而家又唔俾人貼添呀~

btw~你問我答就係代言人;咁你咁幫前議員,你咪係佢競選連任失敗大會指定吉祥物?

仲有仲有,你知唔知「已完」點解架?蘇女士就真係蘇「已完」喇...🤣🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 11:30 AM 發表

其實隨便search下人fb就有嘅資料好易搵架喳...如果前議員有咁透明度高,我仲可以搵到好多以前咩通告佢自已貼得而家又唔俾人貼添呀~

btw~你問我答就係代言人;咁你咁幫前議員,你咪係佢競選連任失敗大會指定吉祥物?

仲有仲有,你知唔知「已完」點解架?蘇女士就真係蘇「已完」喇...🤣🤣 ...
唔比貼你O地D文宣咪好似之前去打爛人O地議員辦事處咁恐嚇人O地試下囉
唔係曱甴而家點會選到黎做呢..........抹黑恐嚇之前又唔係未試過

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 11:36 AM 發表

唔比貼你O地D文宣咪好似之前去打爛人O地議員辦事處咁恐嚇人O地試下囉
唔係曱甴而家點會選到黎做呢..........抹黑恐嚇之前又唔係未試過
你鐘意以偏概全的話,咁藍屍係咪就可以好似民賤聯果條友咁拎刀插人?

你係針對現任議員就針對返佢做嘅嘢?係咪今朝葵涌邨殺咗個仔個人嘅嘢我又可以入你數,話你都係咁嘅人?噢~

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 11:43 AM 發表

你鐘意以偏概全的話,咁藍屍係咪就可以好似民賤聯果條友咁拎刀插人?

你係針對現任議員就針對返佢做嘅嘢?係咪今朝葵涌邨殺咗個仔個人嘅嘢我又可以入你數,話你都係咁嘅人?噢~ ...
你話以偏概全就以偏概全囉
舊年議員辦事處比黑暴打爛
呢處係講曉麗苑黃屍包圍業主協會......

不過你唔認咪唔認囉....呵呵

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 11:48 AM 發表

你又知係黑暴打爛,你講邊個先議員辦事處呀?你見到就報警拉人啦!你又知唔係藍屍做?苦肉計唔得呀?

又係果個左病,成班人都要人認咩認咩?係咪屈到真係多D錢收?

你鐘意隨口嗡咁低質我都可以陪你架~

釋放政治犯佢已經做唔到啦,一個一個入去,佢自己就搵份荀工,佢有幫過啲咩呢?

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-9-5 11:55 AM 發表
釋放政治犯佢已經做唔到啦,一個一個入去,佢自己就搵份荀工,佢有幫過啲咩呢?
你真係痴痴地,你前蘇議員係咪講過咩都一定做到呀?而家係佢困住個人呀?開度門就行返出嚟呀?我就唔知佢有冇做,無你咁神通廣大知一定冇!做咗又要通知你?

連任失敗蘇議員上次管委會夠話做好盤數出通告俾大家睇呀~到而家影都無埋呀!都唔知砌好未... 一盤出入數有晒單都咁難計真係辛苦晒佢.. 😂

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 12:00 PM 發表

你真係痴痴地,你前蘇議員係咪講過咩都一定做到呀?而家係佢困住個人呀?開度門就行返出嚟呀?我就唔知佢有冇做,無你咁神通廣大知一定冇!做咗又要通知你?

連任失敗蘇議員上次管委會夠話做好盤數出通告俾大家睇呀~到而家影都無埋呀!都唔知砌好未... 一盤出入數有晒單都咁難計真係辛苦晒佢.. 😂 ...
唔好講上次,講今次先啦柒頭,咪諗住跣開第二樣嘢,講番你老友做過咩政績先啦…華陀

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-9-5 04:47 PM 發表

唔好講上次,講今次先啦柒頭,咪諗住跣開第二樣嘢,講番你老友做過咩政績先啦…華陀
你唔啱聽駁唔到就唔好講?你想知人做過乜咪睇信箱囉!早排先寄工作報告俾住戶呀!你唔識字就去返學啦。

不過而家好似你問完就一定要答咁,但你仲未答我蘇主席係咪真係因為大維修舊肥豬肉所以唔肯開會重選法團喎?講到似層層?你大大話話都避咗兩三個月喇... 肯答未?仲好意思追人答嘢?你點做蘇主席頭號fans呀?

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 07:34 PM 發表

你唔啱聽駁唔到就唔好講?你想知人做過乜咪睇信箱囉!早排先寄工作報告俾住戶呀!你唔識字就去返學啦。

不過而家好似你問完就一定要答咁,但你仲未答我蘇主席係咪真係因為大維修舊肥豬肉所以唔肯開會重選法團喎?講到似層層?你大大話話都避咗兩三個月喇... 肯答未?仲好意思追人答嘢?你點做蘇主席頭號fans呀? ...
即係講唔出囉…打得字多就贏咩😆

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-9-6 05:10 PM 發表

即係講唔出囉…打得字多就贏咩😆
原來又係一個唔識字同理解能力有問題嘅人... 頂!你唔識字又唔睇字,睇咗又唔明你嚟咩討論區呢?

你又試圖避開我問題喇... 你咁鍾意逼人答你嘢點解你又唔敢答人呢?🤭

支持重判畜牲

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 11:48 AM 發表

屎忽撞棍,9UP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]