• 瀏覽: 60,567
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
+12
最有營養你啦…咁L肥仲過剩添呀😆

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:20 AM 發表

總之你就話屋苑唔比貼海報
但我眼見就貼滿哂.............完
啲海報內容完全無渣😆,乜都話跟進,其實就快一年袋咗幾十萬,除咗派啲人哋贊助嘅粽,同派搓手液之外,有咩政績係實質喺呢一年出現過?

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:47 AM 發表

賣中箭口罩算唔算政績???
算兼職😆

釋放政治犯佢已經做唔到啦,一個一個入去,佢自己就搵份荀工,佢有幫過啲咩呢?

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 12:00 PM 發表

你真係痴痴地,你前蘇議員係咪講過咩都一定做到呀?而家係佢困住個人呀?開度門就行返出嚟呀?我就唔知佢有冇做,無你咁神通廣大知一定冇!做咗又要通知你?

連任失敗蘇議員上次管委會夠話做好盤數出通告俾大家睇呀~到而家影都無埋呀!都唔知砌好未... 一盤出入數有晒單都咁難計真係辛苦晒佢.. 😂 ...
唔好講上次,講今次先啦柒頭,咪諗住跣開第二樣嘢,講番你老友做過咩政績先啦…華陀

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 07:34 PM 發表

你唔啱聽駁唔到就唔好講?你想知人做過乜咪睇信箱囉!早排先寄工作報告俾住戶呀!你唔識字就去返學啦。

不過而家好似你問完就一定要答咁,但你仲未答我蘇主席係咪真係因為大維修舊肥豬肉所以唔肯開會重選法團喎?講到似層層?你大大話話都避咗兩三個月喇... 肯答未?仲好意思追人答嘢?你點做蘇主席頭號fans呀? ...
即係講唔出囉…打得字多就贏咩😆

其實係和理非卜街啲定曱甴卜街啲?

曱甴喺屋苑嘅破壞,其實離唔開果幾種方式,有啲本身患有情緒病,甚或人格障礙,他們被煽動後每當遇有人群聚集時,就以先聲奪人方式噴灑不同意見嘅人,就好似圍蘇麗珍時都出現過好幾個呢類人,呢啲人本身唔係咁清楚件事,只是接過那些文宣同訊息後自我催化,佢哋好大可能並無喺事件中得益,又甚至不是屋苑居民,但他們的行為就比平時贏得更多注意,佢哋破壞現場和平氣氛,激起其他人駐足圍觀附和,令受襲對象顯得尷尬,從而製造出一個令受襲者顯得無能沮喪嘅畫面,佢哋破壞咗一個屋苑的和平氣氛…

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-25 07:40 AM 發表

哈哈,好有趣呀~可唔可以作一段係話個人有絕症嘅、一段就係話個人買極六合彩都唔中好嬲嘅?啊!...加多段係講一個搭巴士送車尾又好嬲嘅人丫,唔該~ ...
另一種方式會美其名關注組,他們擅長將屋苑內所有問題放大,譬如:指屋苑設施殘舊,但完全不會就有關殘舊實例與樓齡相約的屋苑作出比較,令人無法就殘舊的定義作出判斷、運輸系統不足,未能做到無時無刻車等人的標準,事實上私人屋苑的邨巴都未能保證無時無刻車等人的標準、他們會就舊有法團組成人選及效能作出質疑,但無法提交替代人選及解決方案。
但他們只是停留在關注的地步,說話處處表達對屋苑的情懷及愛護,但實際上當屋苑出現突發事件時,他們卻完全沒有貢獻,就以天鴿同山竹颱風之後,有樹阻路四處雜物時,他們沒有動員過居民作出自發清理,相比在阻礙法團會議時的動員能力明顯出現嚴重差距。

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-25 07:26 PM 發表

嘩,你呢段嘢唔係第一次貼出嚟喇喎~之前又覆過你,你仲想炒多幾多次次次次冷飯呀?🤣🤣

乜原來颱風後出嚟執樹枝係政績嚟架?你不如問下政府鼓唔鼓勵人颱風之後不顧安危出嚟做呢D嘢?仲要動員埋居民,落完大雨地下又煽蘇主席班fans年紀又大,出咗咩意外佢過意得去咩?火燭係咪都要帶領居民去救火? ...
係咩…你搵嚟睇吓😅你食得豆豉鯪魚太多,轉食月餅啦喂🤫

一講中你就賴政府…同你伯爺一樣無出色…

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-27 11:20 PM 發表

對住你呢D 水準,有時想搵嘢覆你真係好難..
你仲講水準…的確係勇敢

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-1 07:47 AM 發表

連你都行出嚟亂咁嗡,我唔明我有幾勇敢...
人…人類個人,係會有自知之明

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-1 07:49 AM 發表

你有就唔會咁啦,咪間接話自己唔係人啦... 哈
我意思係唔明點解你無😆係要伸個頭出嚟比人辱吓先安樂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]