• 瀏覽: 2,718
  • 回覆: 70
+3
引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 09:10 PM 發表

做奴隸嘅資歷, 美國人又點比得上中華人民共和國人啊?

共產黨 當過你係人? 呢個笑話唔好笑喎!

中華人民共和國人 響共產黨眼中連畜牲都不如! ...
你真搞笑 今次疫情就睇到唔當市民係人概係老美啦

引用:
原帖由 tn01041681 於 2020-5-28 10:22 PM 發表
https://youtu.be/hNVIqpD8_zE

呢條片應該ko樓主
哦,原來又係呢一堆爛鬼人名。
簡單啦
如果有人食黃店,食撚到肚屙,但唔經正常程序申訴,反而走去聚眾鬧事,裝修黃店,咁樣正常咩?
總部响美國嘅中國民主黨?美國同偽中華民國都有法律限制外國代理人啦,點解中國唔得郁佢?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 10:28 PM 發表

不如你解析下點解你地中華人民共和國人 要比 樓下個看更 領導, 仲要叫佢做偉大領袖先啦!

仲要維護 管理公司 嘅管理權安全? 有病啊!

響人類社會中,我未見過有 人 好似中華人民共和國人 咁低能囉!

不過,你地中華人民共和國人 話槍桿子裏出政權啊嘛。 只要有槍桿子, 狗都可以統治你地啊嘛! ...
第一 全世界任何一個政權國家或城市都有你所謂看更,看更亦根據基本法選出嚟,選唔到你鍾意嘅人,只係你地係現有規則下唔夠人玩,簡單講就係:冇撚用。

第二大廈守則有存在風險,想辦法去修正係好正常,你唔明白未見過,可能係你生活習慣及水平問題。例如做管理或被管理嘅人,思維方式及出發點都大不同。(相深信你係後者)

第三你話槍杆子出政權,聽到我就火起,差佬起咗咁多槍,你地有冇開過一發?啲槍同子彈留嚟煲醋?定留嚟打飛機用?

第四就有如你所謂勾結外國勢力,藏獨自焚你地又怕痛,疆獨殺人你又唔敢。乜都做唔成勾條撚毛穿鼻咩?
搞成十個月,最撚叻咪食黃店,貼memo紙,唱戇鳩歌。

第五小朋友淨係識睇濕鳩文宣,人地反問你,你又唔知噏乜鳩,連業主立案法團都唔識答,由頭到尾被人帶住走,仲聽話過我屋企養隻狗。

乖乖

這帖有個人要搞香港獨立推翻國家。我 copy 低留底先。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 10:19 PM 發表

推翻政府就等於換業主立案發團或者大廈管理公司!
就係咁簡單!
係咁簡單

那你們一年又不能?

這樣搞革命

明天乖乖番工及食黃店吧

天就來滅共
打飛機吧

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Thank_777 於 2020-5-28 11:13 PM 發表

係咁簡單

那你們一年又不能?

這樣搞革命

明天乖乖番工及食黃店吧

天就來滅共
打飛機吧
世上沒有一場革命可以唱歌,貼文宣食黃店而成功的

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 10:28 PM 發表

不如你解析下點解你地中華人民共和國人 要比 樓下個看更 領導, 仲要叫佢做偉大領袖先啦!

仲要維護 管理公司 嘅管理權安全? 有病啊!

響人類社會中,我未見過有 人 好似中華人民共和國人 咁低能囉!

不過,你地中華人民共和國人 話槍桿子裏出政權啊嘛。 只要有槍桿子, 狗都可以統治你地啊嘛! ...
點樣分低能同高能。俾人當condom。宜家國安法又出左。又做返鍵盤戰士呀。
槍桿子出政權係真。中共用槍杆子保衞中國人民。唔係d 19和理非裡通外敵搜刮民脂民膏。個種做法。中共揸住支槍係保家衛國。
要抹黑就行遠d。過台灣囉。不過你地班人。污糟d又唔願做。辛苦d又嫌攞命。冷氣軍師。就個個爭住做。
可以成到大事咩。你睇解放軍駐軍。行出黎幫手執磚頭。都嘭嘭聲。快靚正。你地。嘭sir一出。全部向後撤。慌死走遲左。會搭唔到尾班車咁。島蛙都恥笑你地。

提示: 違規內容已被屏蔽
引錯左,唔好意思

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 09:54 PM 發表

保家衛港係我地香港人 天賦嘅使命
共產黨同中華人民共和國人侵略香港 點會唔關我地香港人事?
你唔好以為做鍵盤戰士就可以尻吹不用負責,我都cap晒你之前所講的,有需時可幫你退出中國藉!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-29 12:42 AM 發表

算把啦! 到目前爲止, 共產黨屠殺得最多嘅就係中華人民共和國人!

做奴隸已經夠賤, 仲要奶屠夫肛門, 真係不知所謂!
你咁講自己架

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-29 12:43 AM 發表

我本特衰護照過左期好耐啦!
咁就最好啦,永世不要踏入中國領土,免得被屠殺。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]