• 瀏覽: 6,031
  • 回覆: 86
+3
以色列政府的海水化淡廠計劃分二期,第一期由和記黃埔水務承辦圓滿完成,更大規範的二期工程原也屬意由黃埔承包。五月中旬蓬培奧親飛以色列施壓,二期工程便改由本地公司承包了。在美國全力封殺下,不只5G,連海水化淡都以安全風險封殺中國商人。
原來去年暴亂出錢出力,中大之役派百佳貨車運送物資,都不足以買得老美的關愛呢!
回到是岸,時未晚也。

直線國國王雖然見識有限不知何謂平面立體, 但只要在自己的國度開心過活每一天, 此生足矣.
大家猜今年漁村的財主們還會積極嚮應金毛、灣灣「共襄盛舉」?
那麼黑暴的軍餉誰來發呢?

什麼叫做100%的忠誠?

君要臣死,臣不得不死,不死視為不忠?

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-5-28 01:53 PM 發表
什麼叫做100%的忠誠?

君要臣死,臣不得不死,不死視為不忠?
我想李坐著輪椅上街親領黑暴兵團攻打中聯辦,那就差不多老美會收貨了。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-5-28 01:52 PM 發表
大家猜今年漁村的財主們還會積極嚮應金毛、灣灣「共襄盛舉」?
那麼黑暴的軍餉誰來發呢?
如果你咁講,我係咪有權懷疑,好多來中國嘅資金,參與反送中條例呢?

事實上,香港好多傳統華資,都喺度沽貨離場,喺香港大展拳腳嘅,反而係中資,反送中條例,影響最大嘅,可能就係中資,有理由懷疑暗中資助反送中條例!!

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-5-28 01:46 PM 發表
以色列政府的海水化淡廠計劃分二期,第一期由和記黃埔水務承辦圓滿完成,更大規範的二期工程原也屬意由黃埔承包。五月中旬蓬培奧親飛以色列施壓,二期工程便改由本地公司承包了。在美國全力封殺下,不只5G,連海水化淡都以安全風險封殺中國商人。
原來去年暴亂出錢出力,中大之役派百佳貨車運送物資,都不足以買得老美的關愛呢!
回到是岸,時未晚也。 ...
李黃瓜投在英國的幾千億,怕是血本無歸了
90年代欺騙習近平,前幾年吹自己是個單純商人,現在又灰溜溜跑回內地投資,恐怕輝煌不再了。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-5-28 01:46 PM 發表
回到是岸,時未晚也。 ...
90年代欺騙習近平,習近平上任前半年從內地撤資,吹自己是個單純商人,現在又灰溜溜跑回內地投資,恐怕輝煌不再了。

引用:
原帖由 YuckoO 於 2020-5-28 01:59 PM 發表

90年代欺騙習近平,前幾年吹自己是個單純商人,現在又灰溜溜跑回內地投資,恐怕輝煌不再了。
血本無歸一定唔會啦,英國佬打開門口做生意,唔公平,佢檔野以後唔使玩啦,冇喺香港嗰陣時咁風光就會!

英國,美國人玩嘅,係莊家抽佣制,中國人玩嘅,係莊家直接參與制度,兩種思維基本出發都唔同。

簡單啲講!英國,美國,政府基本上只係負責抽佣,抽稅,理得你邊個贏邊個輸!所以你會見到猶太人,唔係歐洲人,可以控制美國經濟。

呢種情況,係中國人社會,我估就冇機會出現!!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-5-28 01:59 PM 發表

如果你咁講,我係咪有權懷疑,好多來中國嘅資金,參與反送中條例呢?

事實上,香港好多傳統華資,都喺度沽貨離場,喺香港大展拳腳嘅,反而係中資,反送中條例,影響最大嘅,可能就係中資,有理由懷疑暗中資助反送中條例!! ...
各有各解讀呀。

引用:
原帖由 YuckoO 於 2020-5-28 01:59 PM 發表

富人的煩惱………愈來愈煩

我已告訴你,他們是猶太黑鬼的奴隸,主人隨時可以弄死奴隸,不需受刑責。

快D斷

家陣美國佬見你係黃皮膚就打壓㗎啦!管你係中港台日韓!

引用:
原帖由 貓男 於 2020-5-28 02:37 PM 發表
家陣美國佬見你係黃皮膚就打壓㗎啦!管你係中港台日韓!
中國人喺白人,我要講一百萬次。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]