• 瀏覽: 1,958
  • 回覆: 32
好奇怪...美國買咁多口罩, 但大部份市民都學總統唔帶罩.
咁買咁多做乜?

侵侵 : 又增加咗貿易逆差喇.............

有咁多,真定假

美國佬都炒口罩?

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-5-28 09:08 AM 發表
好奇怪...美國買咁多口罩, 但大部份市民都學總統唔帶罩.
咁買咁多做乜?
洗左腦美愚民,質素係甘上下

殺人兇手殺左你全家,比塊膠布你療傷,
你地收唔收貨呀?

可能只係鏡頭前唔戴

上完鏡,即刻戴幾個

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-5-28 09:11 AM 發表

洗左腦美愚民,質素係甘上下
跟本普普自己最驚中招, 之前無事自己都要日日take輕綠龜
又比人影到佢偷戴口罩.

跟本美國政府係度呃緊一般平民, 等佢地抗拒戴罩,
但知道內情班人就收埋晒D罩自己用, 驚中國唔出口比佢地.
所以中國先高調講出來比班美民知, 你地國家買左咁多, 你唔用, 但有大把人用緊.

崇美港人不買中國高性價比口罩, 
用更高價格購買蝕利口罩... 
然後, 美國人買了中國高性價比口罩 120億個... 

引用:
原帖由 benadsl 於 2020-5-28 09:03 AM 發表
外交部部長王毅表示,在美國陷入疫情後,中國政府、地方和各界人士向美方捐贈了大量急需的醫療物資。中方亦為美方在華採購提供支持和便利,僅口罩一項就向美方出口了120億以上,相當於為每一個美國人提供了將近40個口罩。

原來已經掃了咁多貨:smil ...
同意

黨對老美這么好,又簽不平等的貿易協議,又送口罩給老美,
老美竟然還制裁

太可惡,要立馬全面制裁老美才行

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-28 09:06 AM 發表
侵侵實話,以後唔使啦⋯已自有生產線、3m要搬清啦 
快啦,講,講左幾多個月呀,等到肺炎冇晒先搞呀

傳:是免費送的吧!

FEMA駙馬爺搶各州物資,賣俾私人機構圖利。所以平民百姓無口罩用,也是順理成章。

又話囗罩唔合規格

美國一面話囗罩有問題,另一面密密掃,原來正反兩手做嘢先合乎美國經濟利益和核心價值

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]