• 瀏覽: 1,320
  • 回覆: 16
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
拎正牌移居美國

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 02:17 AM 發表
以我估計, 佢自己都好想輸官司!

因爲返到大陸,隨時命都冇
有時間, 想下自己下場仲好喇.

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 02:17 AM 發表

低智!
美國確診人數超過百多萬,死亡人數十萬(?),這是優質生活?
"返到大陸,隨時命都冇",有何根據?似足 Trump 的廢 up。

引用:

儍邏輯

唔識法律亂吹法律。

法官話佢罪成?係對孟小姐的指控,係加拿大同美國都係犯罪,所以可以繼續進行引渡聆訊。

當然,故意誤導公眾係敵人的手段。

引用:
原帖由 cortet 於 2020-5-28 09:40 AM 發表

低智!
美國確診人數超過百多萬,死亡人數十萬(?),這是優質生活?
"返到大陸,隨時命都冇",有何根據?似足 Trump 的廢 up。
因為佢係侵侵d生番

政治強權凌駕民主司法最佳証明

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 08:34 PM 發表

乜你地中華人民共和國人需要民主司法嘅咩?
社運1年
黑暴盡量摧毀公共交通、堵路、任意破壞
只要平民百姓不方便的全部做齊
切頭切尾新聞、不利黃圈新聞要下架
篡改隱瞞制造歷吏黃圈自己又做埋
要對這種民主收貨你係咪痴燃線
起碼回歸前後中國冇咁樣對香港人

今日真係幾號。國安法通過。所有黑暴末日倒數。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-28 08:33 PM 發表

咁究竟孟小姐係咪冇罪呢?
我立場當然係無罪, 因為根本就係不實的指控

而加拿大亦不會處理佢有無罪, 因為呢個係美國指控
而加拿大法官只係話, 美國的指控, 係加拿大發生都可以提告, 而因為孟小姐係中國公民而非加拿大人, 可以被引渡出加拿大, 所以呢個引渡的前題係成立, 可以處理引渡聆訊

所以我唔知你做咩話佢有罪啦, 因為根本美國都無提出証據

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]