• 瀏覽: 59,499
  • 回覆: 766
  • 追帖: 1
+18
好!一了百了,可以著手清理瘀血。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-5-28 12:26 AM 發表
多謝支那搞到香港變返三流城市

變返漁港全港上上下下所有人齊齊乞食

多謝支那攬炒 
多謝班犯民漢奸先啦

制裁在港既金融業先啦
從此香港股市冇得做ATM

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-28 12:05 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧周三(27日)向國會表示,不再視香港為高度自治,因此不再繼續獲得美國法律所賦予的特殊待遇。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200527/photo/bkn-20200527234119015-0527_00822_001_01b.jpg?20200527235504

香港還在炒棉紗, 炒配額年代嗎?
特殊待遇

新聞來源連 ...
一於趕走美狗

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-28 12:05 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧周三(27日)向國會表示,不再視香港為高度自治,因此不再繼續獲得美國法律所賦予的特殊待遇。

?20200527235504

特殊待遇11195419
...
糸吾糸表示香港可以加平果関稅?

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2020-5-28 12:33 AM 發表

多謝班犯民漢奸先啦
首先要多謝一切根源柒婆

為左奶支那春袋強推送中惡法..

搞到香港變返三流城市...全城攬炒

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-5-28 12:33 AM 發表

送比支那:

IF HONG KONG BURNS,

YOU BURN WITH US 唔緊要有老美倍

More than 300 roaches were burnt today.  Where r u, keyboard fighter?
引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-5-28 12:33 AM 發表

送比支那:

IF HONG KONG BURNS,

YOU BURN WITH US

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200527/photo/bkn-20200527234119015-0527_00822_001_01b.jpg?20200527235504

特殊待遇

新聞來源連 ...
都無人理佢講乜🤭

引用:
原帖由 加雲 於 2020-5-28 12:28 AM 發表
特殊待遇?我知 nike 冇得在香港賣了!
最好冇埋iphone

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-5-28 12:37 AM 發表

最好冇埋iphone
先達佬即死~

引用:

?20200527235504

特殊待遇11195419
...
香港要美國在乎嗎?國墓興唔好再吹大自己國家喇,嚇鬼咩。

引用:
原帖由 PENTIUM001 於 2020-5-28 12:37 AM 發表
無所謂呀

最緊要香港同支那齊齊攬炒..

我邊得閒理老美

好呀!唔好得個講字

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]