• 瀏覽: 46,077
  • 回覆: 371
+8
引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-5-29 08:09 PM 發表

唔反就有好結果?
一定比而家好.

其實香港除了樓價租金高之外, 其他方面都係世上數一數二的好.

至於樓價問題, 其實係泛民一直用各種方法阻政府覓地起樓, 他們根本唔想政府解決問題而去引起民怨, 佢地才有生存價值.

你明白嗎? 醒醒吧, 回頭是岸呀, 見你都肯去學肯去聽我講, 應該可以變回正常人的, 你加油

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-5-29 08:33 PM 發表

一定比而家好.

其實香港除了樓價租金高之外, 其他方面都係世上數一數二的好.

至於樓價問題, 其實係泛民一直用各種方法阻政府覓地起樓, 他們根本唔想政府解決問題而去引起民怨, 佢地才有生存價值.

你明白嗎? 醒醒吧, 回頭是岸呀, 見你都肯去學肯去聽我講, 應該可以變回正常人的, 你加油 ...
政府問題又推比議員? 乜都共產黨化? 無任何事黨係有錯?永遠都係別人破壞你好事,別人唔抵得你成功而從中挑撥。
自欺欺人,要幾時先醒?

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-5-29 08:48 PM 發表

政府問題又推比議員? 乜都共產黨化? 無任何事黨係有錯?永遠都係別人破壞你好事,別人唔抵得你成功而從中挑撥。
自欺欺人,要幾時先醒?
新界東北發展誰在反? 郊野公園邊垂誰在反? 維港以外填海造地誰在反? 徵用農地誰在反? 東大嶼誰在反? 人工島誰在反?

你答答香港市民!!!!!!

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-5-29 08:57 PM 發表

新界東北發展誰在反? 郊野公園邊垂誰在反? 維港以外填海造地誰在反? 徵用農地誰在反? 東大嶼誰在反? 人工島誰在反?

你答答香港市民!!!!!!
當然要反,郊野公園,填海破壞環境。

粉嶺高爾夫球場,你去下元朗幾多綜地唔去做,怕左班鄉下佬唔做,怪人地支持環保?

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-5-29 09:22 PM 發表

當然要反,郊野公園,填海破壞環境。

粉嶺高爾夫球場,你去下元朗幾多綜地唔去做,怕左班鄉下佬唔做,怪人地支持環保?
環保? 你太天真了小朋友.

告辭, 你是典型被泛民黃媒欺騙的人, 香港就是多你這些被利用而不自知的人, 可悲.

BYE!

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-5-29 10:26 PM 發表

環保? 你太天真了小朋友.

告辭, 你是典型被泛民黃媒欺騙的人, 香港就是多你這些被利用而不自知的人, 可悲.

BYE!
利用? 喂,你未講元朗綜地,班鄉下佬點解咁愛國仲要維持英國佬留落既丁權?

引用:
原帖由 daiichi 於 2020-5-27 06:55 PM 發表
美國政府一再警告北京,港版國安法若過關會有嚴重後果。今天(27日)下午,《環球時報》總編輯胡錫進直接對川普嗆聲。

嘿嘿,講得好,直接派兵營教曱甴往英國做難民又得,不過曱甴落機後記得夾番飛機錢

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6813/4594443 ...
畀一年你含撚都冇味啦唔好話乜嘢去到冇嘢做啊,做乞衣啊,一年你都吃唔撚到幾多米啊,米話乞衣都無得你做啊。

引用:
原帖由 daiichi 於 2020-5-27 06:55 PM 發表
美國政府一再警告北京,港版國安法若過關會有嚴重後果。今天(27日)下午,《環球時報》總編輯胡錫進直接對川普嗆聲。

嘿嘿,講得好,直接派兵營教曱甴往英國做難民又得,不過曱甴落機後記得夾番飛機錢

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6813/4594443 ...
嗰啲曱甴咪成日喺度自己自打飛機吖嘛美國英國應當佢哋係避孕套嚟嘅咋,佢哋以為自己好撚有價值。

引用:
原帖由 wize 於 2020-5-29 06:42 AM 發表

字殘腦又殘?唔識傳聞兩個字?副簽知唔知係乜?
我話身邊班藍尸一見傳聞BNO平權就搵我幫手副簽
身體最誠實
有話我幻想BNO有平權?
我己經有英國護照😂😂😂 ...
噉有英國護照你又返嚟把撚啊唔係英國?即係撈唔掂啦乞衣。把口碌柒身體最誠實。

引用:
原帖由 東方巨額肚臍 於 2020-5-29 08:21 AM 發表

港版國安法︰英警告倘不終止立法 將允持BNO港人留英1年

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200528/bkn-20200528225252680-0528_00822_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

平到權啦.....一年呀,夠唔夠呀 ...
連喺嗰邊洗銼一年就得,喺嗰邊搵嘢做?做乞衣啊都冇撚用啦得嗰一年。

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-6-3 07:28 PM 發表

噉有英國護照你又返嚟把撚啊唔係英國?即係撈唔掂啦乞衣。把口碌柒身體最誠實。
呵呵,咪學英國人太太咁囉

引用:
原帖由 wize 於 2020-6-3 11:30 PM 發表

呵呵,咪學英國人太太咁囉
哦去和返番。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]