• 瀏覽: 46,059
  • 回覆: 371
+8
黃之鋒說美國白宮正研究制裁,「絕非只聞樓梯響」,包括凍結官員資產、針對敏感軍民兩用科技產品的局部經濟制裁、取消獨立關稅區地位等,而美國大有可能利用上述的三點摧毀香港反制北京。

之鋒話唔洗派兵登陸喎,三點摧毀香港 !  

關老美7事

派條毛咩 未入港口已經比解放軍殺哂

侵侵話要派竹升仔帶美肺飛香港。

中國仲未知美國係世界霸主嗎?美國俾你玩,你先有得玩

美國駛乜出兵,打多幾下咀炮,d冇腦嘅曱甴就會興奮到走出街亂竄。

美國點會派兵呢
9up下 d細就識做野
坐享其成

正!

冇嘢搶,派條鐵咩

引用:
原帖由 超級扁扁的妹頭 於 2020-5-27 11:59 PM 發表
中國仲未知美國係世界霸主嗎?美國俾你玩,你先有得玩
玩磨菇?

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-5-27 10:11 PM 發表
黃之鋒說美國白宮正研究制裁,「絕非只聞樓梯響」,包括凍結官員資產、針對敏感軍民兩用科技產品的局部經濟制裁、取消獨立關稅區地位等,而美國大有可能利用上述的三點摧毀香港反制北京。

之鋒話唔洗派兵登陸喎,三點摧毀香港 !   ...
小漢奸𠵱家當正自己係美國駐港發言人個款,國安法之後佢洗定patpat入去坐十年先啦!

引用:
原帖由 daiichi 於 2020-5-27 06:55 PM 發表
美國政府一再警告北京,港版國安法若過關會有嚴重後果。今天(27日)下午,《環球時報》總編輯胡錫進直接對川普嗆聲。

嘿嘿,講得好,直接派兵營教曱甴往英國做難民又得,不過曱甴落機後記得夾番飛機錢

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6813/4594443 ...
美狗亡國把啦

小丑日日說話都唔同

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2020-5-28 12:23 AM 發表

小漢奸𠵱家當正自己係美國駐港發言人個款,國安法之後佢洗定patpat入去坐十年先啦!
我絕對相信呢條不漏杜拉一早已經謀定後路,如果主子唔收留就會返越南,我哋一定唔可以畀佢走甩!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-5-27 07:07 PM 發表
侵侵話, 當然會啦如果中國外交部批, 我地班美軍都唔知幾想去香港喎...... 唔該做下好心, 至少比隻驅逐艦去都得掛.
唔好黎呀, 成船人新冠肺炎咪慘.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]