• 瀏覽: 16,661
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
+23
優秀少年用氣油彈打邊爐

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-5-27 06:38 PM 發表

14歲? 拉去打靶啦,香港唔需要佢。
冇錯,阻住香港人平靜生活

支持警察!!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-27 05:49 PM 發表
《國歌條例草案》於今日(27日)恢復二讀辯論,有網民發起於今午1時在九龍區遊行,在旺角彌敦道近亞皆老街交界集合,遊行至尖......

旺角出了名是「煙花地,英雄地」,如今多添了許多「少年英雄」了。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200527/mobile/bkn-20200527141126496- ...
應該捉個d full gear成個飛虎隊個d嘛,搵d油撥佢地睇下點走

曱甴仔又自動送頭!
公文袋班賤渣劣師肥過肥仔水!
最少3-4堂,10皮最低銷費走唔甩!

引用:
原帖由 做乜很 於 2020-5-27 06:24 PM 發表

14歲自理能力都有限,仲藏汽油彈,隨時想自爆咩
那就真正回歸,阿邊個邊個話「大陸的會爆炸」

今次國安法,真係要多謝以下曱甴嘅付出。冇你地既攬炒,香港真係唔知幾時先至23條立法.....相片來自曱甴群組,請見諒!

賤種暴徒難道都是死剩種,為何家人都不聞不問,任其犯罪,自毀前程!全家是否用💩眼思考和做人!

優秀死蠢細路 ,可以嗎 ?

14歲就專心讀書啦,學人搞事,真係會威d咩

非法集結」的最高刑罰是入獄三年。
精彩人生!

優秀嘅細路???🤣🤣🤣

引用:
原帖由 koux 於 2020-5-27 06:17 PM 發表
14歲檢汽油彈,黃官話優秀嘅細路。
掉咗先係優秀,未掉最多只得良

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-27 05:49 PM 發表
《國歌條例草案》於今日(27日)恢復二讀辯論,有網民發起於今午1時在九龍區遊行,在旺角彌敦道近亞皆老街交界集合,遊行至尖......

旺角出了名是「煙花地,英雄地」,如今多添了許多「少年英雄」了。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200527/mobile/bkn-20200527141126496- ...
又多一個優秀既細路,狗官話羅定300蚊出黎埋單就做乜都得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]