• 瀏覽: 18,924
  • 回覆: 290
+5
香港就係有河童呢d漢奸所以先要立國安法囉

傻西河童又同白皮豬自我打飛機 準備定顛覆國家罪入倉洗屎坑

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-5-27 04:26 PM 發表
最緊要凍結家屬係美國嘅資產
包佢哋即刻跪低求饒
好慘點算呀 好驚呀

以佢的 DSE 成績, 個參議員會唔會聽得明佢 D 英文, 

正式雞同鴨講

睇佢好得幾耐

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-5-27 04:26 PM 發表
最緊要凍結家屬係美國嘅資產
包佢哋即刻跪低求饒
傻既,怕既一早調走美國資產囉。移民左去美國既都調資產去其他國家啦。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-5-27 04:12 PM 發表
國家安全高於一切
侵侵一直用「國家緊急狀態」,幾爽幾好用,大駝鳥唔識學!

佢冇睇過c落登既下場

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-5-27 04:08 PM 發表
立法會今日(27日)就《國歌法》草案恢復二讀,中央政府近日亦正擬定港版國安法,兩大法案均牽動港人神經。香港眾志秘書長黃之鋒今日受訪稱,與美國參議員Josh Hawley開會,國際社會關注香港情況,指相關法案刺激西方國家,令香港失去國際金融中心地位。他又說,美國研究對香港作出制裁。民間外交網絡發言人張崑陽說,制裁不單可能發生,更有可能升級,擴展至與中國有關的企業等,如中資公司受制裁,在國際上不能再用 ...
佢真係驚仲有人唔知佢係漢奸咁話?

富貴險中求

G瘋賣唔賣得切樓?😏

引用:
原帖由 英犬的末日 於 2020-5-27 04:38 PM 發表
2013年,斯諾登在香港接受英國《衛報》採訪時稱,
美國中情局(CIA)的香港分站就設在美國駐香港領事館內,
裡面潛伏着 CIA 特工。

剛離開香港的美國中情局前僱員斯諾登在接受《衛報》記者 訪問時表示,
美國中情局在香港設有行動基地,該基地就是設在美國駐香港領事館內。
有關說法再次引起香港作為「間諜之都」的討論。

https://hd.stheadli ...
而家中美進入新冷戰,美國cia唔做嘢就係失職,不過我相信中國國安都做緊嘢。

咁香港要凍結河童全家資產!

乜白痴峰咁勁架,有份制定美國政策

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]