• 瀏覽: 31,228
  • 回覆: 517
+8
做咗白宮代言人咩?
真係勁,又代表香港又代表白宮!

引用:
原帖由 x747x 於 2020-5-27 02:22 PM 發表
我諗黃之鋒一係著草,否則國安法立咗佢起碼坐五年。
著草?賣掉貝沙灣未?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-5-27 02:25 PM 發表
使咩研究姐

取消香港關稅優惠先講啦
唔好咁啦,美國而家連提都唔敢提,你又重提,叫老美塊面擺去邊啫😂🤣

引用:
原帖由 dtw 於 2020-5-27 02:41 PM 發表
做咗白宮代言人咩?
真係勁,又代表香港又代表白宮!
仲有呆灣

自己唔掂仲要理人美國有三千萬人失業

"港區維護國家安全法,觸動美國白宮神經"
講到咁明,試問點可以唔盡早立法。

當國安法正式實施, 惶豬瘋必然係第一批被補漢奸.

一立國安法呢隻死河童一係去美國一係返鄕下越南
不過以佢咁樣衰實去美國畀美國黑人打撚死

引用:
原帖由 benadsl 於 2020-5-27 02:21 PM 發表
香港眾志秘書長黃之鋒說,中央希望落實港區維護國家安全法,觸動美國白宮神經,美國白宮正研究加強對中國及香港的制裁,他希望中央嚴肅對待並正視問題。 黃之鋒說,國際社會已經密切留意有關動態,當中包括美國國務卿、歐盟成員及日本首相。 另外,香港眾志成員曾與美國其中一名參議員進行視像通話,民間外交網絡發言人張...

唔好再話人屈你班港獨通番賣港,自己斷到正。所以國安法點解咁重要。 ...
巧驚驚,要唔要馬上補返BNO

法就一定立硬, 河童一系走硬, 一系坐硬.

睇系自己簡定人幫佢簡.

好野,中港美,一齊攬炒。。。香港今次揚威國際啦,但應該係最傷果個。

制裁香港
迪士尼先切脂!

河童收錢做野。米國搞香港,又有錢收咯。。哈哈。開心。

引用:
原帖由 benadsl 於 2020-5-27 02:21 PM 發表
香港眾志秘書長黃之鋒說,中央希望落實港區維護國家安全法,觸動美國白宮神經,美國白宮正研究加強對中國及香港的制裁,他希望中央嚴肅對待並正視問題。 黃之鋒說,國際社會已經密切留意有關動態,當中包括美國國務卿、歐盟成員及日本首相。 另外,香港眾志成員曾與美國其中一名參議員進行視像通話,民間外交網絡發言人張...

唔好再話人屈你班港獨通番賣港,自己斷到正。所以國安法點解咁重要。 ...
點解里個死垃圾重未出事。。

引用:

呢啲正仆街,成個賣國賊樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]