• 瀏覽: 1,511
  • 回覆: 13
只幫襯藍店。取消旅遊管制後只回內地。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-5-27 01:36 PM 發表
豈不是同 YC 的黃色經濟圈咁低 B?

引用:
原帖由 cortet 於 2020-5-27 01:38 PM 發表

豈不是同 YC 的黃色經濟圈咁低 B?
這些不是低B,是愛國愛港。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-5-27 01:36 PM 發表
日本有乜好去?

引用:
白痴,只幫襯乜店物店嗰啲只係YC嘅邏輯啫,你係黃屍嗎?

樓主, 其實香討要搵紀錄真係唔難.

記住要轉 account

引用:
你鍾意過咩人生係自己既事
同黃人鐘意去食咩都係佢個人既事
世界大同,點解要將自己困係井內,盲目使人視野狹窄,學習人地既野先會進步

不過最睇唔過眼係果班又要話唔買made in China、只買黃圈野,但又日日買淘寶、又食美心、金拱門既無恥之徒

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-27 09:06 PM 發表

如果真係愛共, 咪返左大陸之後一去不返囉, 香港唔需要你地中華人民共和國人架,88
笑死
你自己賴死唔走叫人走

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-27 08:01 PM 發表
樓主, 其實香討要搵紀錄真係唔難.

記住要轉 account
光明正大,使乜轉account

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2020-5-27 08:14 PM 發表

你鍾意過咩人生係自己既事
同黃人鐘意去食咩都係佢個人既事
世界大同,點解要將自己困係井內,盲目使人視野狹窄,學習人地既野先會進步

不過最睇唔過眼係果班又要話唔買made in China、只買黃圈野,但又日日買淘寶、又食美心、金拱門既無恥之徒 ...
以前西方係有值得中國學習的好野,宜家唔覺有。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-5-27 11:16 PM 發表

以前西方係有值得中國學習的好野,宜家唔覺有。
謙卑好緊要
中國仲有好長既路要走
唔好真係俾部分人既中國強勢論影響到覺得中國依家最強、所有野都係最好
咁樣係唔會進步
西方仲有好多野係中國需要學習

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-5-27 08:01 PM 發表

白痴,只幫襯乜店物店嗰啲只係YC嘅邏輯啫,你係黃屍嗎?
鋤強扶弱,減輕藍店損失。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]