• 瀏覽: 3,860
  • 回覆: 10
引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-27 04:22 PM 發表

咁國安法都是為世界和平作出貢獻你又信?

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-5-27 08:21 AM 發表
美俄搞核裁軍,雙雙作戲報假數,將擁有量放大十倍,美俄都只有幾百枚核武而已。

因為一千枚以下,足夠報複二次反打擊,核彈有衰變退化期,每年增加一定數量,再退役部份,才是最經濟的,美俄各有5000枚是騙第三方的鬼話。 ...
70周年國慶嘅DF41已經十幾架過佰枚彈頭喇

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-5-27 08:21 AM 發表
美俄搞核裁軍,雙雙作戲報假數,將擁有量放大十倍,美俄都只有幾百枚核武而已。

因為一千枚以下,足夠報複二次反打擊,核彈有衰變退化期,每年增加一定數量,再退役部份,才是最經濟的,美俄各有5000枚是騙第三方的鬼話。 ...
只有中國的構形先容易保養同唔會哀變

數量同質量是最高機密

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-28 06:39 AM 發表

一個國家的法律影響其他國家?那不是干涉他國內政?你有智障?
你去問老味喇
低B

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-28 03:48 PM 發表

吓?國安法是老美指示中國訂立的?
可能是無仔送終郁民建議

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-28 03:56 PM 發表

國安法,你叫我去問老美?即是你有內幕消息啦,唔好搬龍門。
你上面自己講咩自己回喇

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-28 06:39 AM 發表

一個國家的法律影響其他國家?那不是干涉他國內政?你有智障?
啲智障真是好優秀

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-28 04:23 PM 發表

你唔優秀?
我點優秀呀
你可以自我優秀到連美國法律 技術 產品通行全球都睇到又感覺唔到重有邊個優秀得過你呀
連發官都未夠班表揚你喇

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2020-5-28 05:58 PM 發表

你說我是智障,但又承認自己比我差,你真老實!
優秀的智障同智障相同嗎?

引用:
原帖由 機龍 於 2020-5-28 10:53 PM 發表

核彈放射物料可以放好耐,LiD係穩定物質,Pu-239半衰期2.4萬年、U-235長達七億年

至於起爆裝葯、控制部件必須定期更換,美國因爲技工退休有技術斷層要花幾百億進行延壽

賬面上美俄得千幾枚戰備核武,但係美國有萬幾枚“待拆”係由能源部保管,俄國應該都有唔少庫存 ...
最后咪要大家夾錢處理?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]