• 瀏覽: 8,659
  • 回覆: 33
+3
F35如入無人之境, 甚麼大陸反隱身雷達, S400防空系統完全起不到作用
https://www.youtube.com/watch?v=AcWc44Bq8YM進入香討影片區

假嘅, 假嘅, 垃圾肥電又肥又耗油, 速度又慢, 又甩皮, 冇可能有咁勁

都活, 老美只識打弱國!

伊朗俄羅斯敘利亞中國全無料到
是埃爾多安出場了
土耳其操控ISIS去以色列
穆斯林解放巴勒斯坦開波

中俄不能使敘利亞伊朗太強(保命就夠)
敘利亞伊朗太強 土耳其會回到美國一邊
等埃爾多安新鄂圖曼夢發作
土耳其操控ISIS去化武以色列
以色列報應就到

不會吧不會吧不會吧,不會真的有人以為f35會掛6枚aim—120吧?不會真的有人以為f35是空優戰機吧?不會真的有人看關鍵時刻吧?噢!原來是你這傻子

原來美國擊落敍利亞戰機等如打敗中俄

引用:
原帖由 張少 於 2020-5-27 10:26 AM 發表
不會吧不會吧不會吧,不會真的有人以為f35會掛6枚aim—120吧?不會真的有人以為f35是空優戰機吧?不會真的有人看關鍵時刻吧?噢!原來是你這傻子
關鍵時刻作為搞笑節目
可以一看尋歡

原來毒果的作家與台灣省的作家比較,還有距離。

引用:
原帖由 20201616 於 2020-5-27 03:32 AM 發表
F35如入無人之境, 甚麼大陸反隱身雷達, S400防空系統完全起不到作用
https://www.youtube.com/watch?v=AcWc44Bq8YM
有條傻佬衝入幼稚園用拳頭打死左葉問,泰臣個仔,
結論:葉問同泰臣原來係廢柴無料到,
哈哈哈哈哈哈~~

F35好可怕,都唔知幾會跌架落來,防都冇得防

F35A作為F117A的後繼機是不錯的,F35C在海軍航空兵中也是主力作攻擊用途。

引用:
原帖由 張少 於 2020-5-27 10:26 AM 發表
只會肥電老遠便被人家雷達探測到,大批老爺米格才會升空攔截肥電,作到肥電的隱身能力這屎,台灣省只有騙子是真。樓主不傻,又揾到臺幣五毫子。

引用:
原帖由 simpson777 於 2020-5-27 11:48 AM 發表
關鍵時刻作為搞笑節目
可以一看尋歡
台灣省乜都假,只有騙子是真,睇渠的作品豈不是自認白痴仔?

美制戰機擊落俄制戰機唔喺咩新聞來,倒返轉先喺大新聞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]