• 瀏覽: 9,329
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
日本因疫情嚴峻實施全國緊急狀態,東京3名男士上月忽發奇想,決定前往九州一個無人島避疫。在大自然下搭夥生活殊不容易,他們期間在社交網上傳每日生活狀況,獲網民笑稱是近日大熱的電玩遊戲。歷時一個月的冒險隨緊急狀態解除而落幕,3人周一(25日)不捨地離開無人島。

冒險者Ken曾任職美國洛杉磯一間風險投資公司,早年在東京創業,他與另外兩名好友相約暫離城市,到無人島「自我隔離」至疫情告一段落。由於島上要自給自足,3人出發前準備釣魚竿、廚具、太陽能電池板等多種戶外用品,甚至一隻活雞,牠既是小夥伴亦是儲備糧。

由照片可見,3人的荒野生涯過得非常充實,無論是搭建帳篷及料理都會合力完成,肚餓就潛水捉海魚果腹,甚至能享用到鮮美的吞拿魚刺身。不過3人很快發現臨海的位置缺點多多,帳篷常被大風刮走,於是搬至島上洞穴居住;他們更搞笑地扮成原始人拍照留念,只用葉子遮住下體。

Ken對離島甚為不捨,他表示島上生活及娛樂簡單,比城市滿足,希望未來能再與更多朋友返無人島冒險。

3條傻b唔識搵番幾個女人一齊體驗原始生活

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200526/bkn-20200526181039388-0526_00912_001.html

叢林的法則

如果有10條女,我即時加入

可能收埋左個人形公仔。不個係全全嚟嘅。但佢哋對隻雞更有性趣。看圖作文。我都有d水準嫁!

染上愛滋就笑鳥!

體驗都可以著番條褲嫁

形式主義. 尾國返來的傻兮.

回歸大自然

引用:
原帖由 CPGNOW 於 2020-5-26 11:14 PM 發表
體驗都可以著番條褲嫁
原始人着乜嘢褲?

又咪三件av男優,多塊葉之嘛

引用:
原帖由 普京大帝 於 2020-5-26 10:56 PM 發表
如果有10條女,我即時加入
如果有10個靚女,我先會加入

野外生活, 咁即係食野味啦

引用:
原帖由 CPGNOW 於 2020-5-26 11:14 PM 發表
體驗都可以著番條褲嫁
落海會唔會比魚啄??

三條傻9

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-5-26 11:35 PM 發表
落海會唔會比魚啄??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]