• 瀏覽: 2,447
  • 回覆: 13
5月24日,據俄羅斯《國際新聞通訊社》報導,俄羅斯軍事專家康斯坦丁·科斯京對新一代蘇57戰機的出口前景進行了預測,科斯京認為雖然蘇57至今沒有獲得出口合同,但是仍舊看好蘇57重現當年蘇30戰機火爆的銷售業績......

全部圖文︰https://mil.ifeng.com/c/7wjC59A5Ujm

中國製戰機仍有不足之處,還得要加把勁。

買蘇35是因為殲20還不能大量生產。

點解唔係新華社, 張召宗乜乜呢, 唐人講野冇信用, 無號召力??

呵呵  

引用:
原帖由 leungkemei 於 2020-5-25 09:39 PM 發表
點解唔係新華社, 張召宗乜乜呢, 唐人講野冇信用, 無號召力??
很簡單,張局座把J20 說做J10改,他么的就一個大騙子啊,比他媽的彭培奧還壞,說話還能信 ?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-25 08:50 PM 發表
5月24日,據俄羅斯《國際新聞通訊社》報導,俄羅斯軍事專家康斯坦丁·科斯京對新一代蘇57戰機的出口前景進行了預測,科斯京認為雖然蘇57至今沒有獲得出口合同,但是仍舊看好蘇57重現當年蘇30戰機火爆的銷售業績......

全部圖文︰https://mil.ifeng.com/c/7wjC59A5Ujm

中國製戰機仍有不足之處,還得要加把勁。 ...
事實. 特別是引擎. 要加把勁

因為產能不足啊。然後還需要多種武器來源,還要形成高低搭配。

引用:
原帖由 robin09 於 2020-5-26 11:27 AM 發表

很簡單,張局座把J20 說做J10改,他么的就一個大騙子啊,比他媽的彭培奧還壞,說話還能信 ?
大陸人講野你都唔信嘅.

1. 用來參考學習su-27升級
2. 作模擬假想敵練兵之用
3. 補償以前購買/自製su-27合約未完成部份的俄方權益
4. 彌補J20/J10C/J16暫時生產力不足的缺口
5. 經濟支援俄廠繼續研製5代機為共同戰略敵人美帝構成威脅

引用:
原帖由 asahi_kogaku 於 2020-5-26 08:07 PM 發表
1. 用來參考學習su-27升級
2. 作模擬假想敵練兵之用
3. 補償以前購買/自製su-27合約未完成部份的俄方權益
4. 彌補J20/J10C/J16暫時生產力不足的缺口
5. 經濟支援俄廠繼續研製5代機為共同戰略敵人美帝構成威脅 ...
仲有參考佢個引擎價值呢。

蘇35那麽好,為何中國只買24架?

引用:
原帖由 niko_lin777 於 2020-5-28 12:42 AM 發表
蘇35那麽好,為何中國只買24架?
再買都唔出奇,最緊要價錢合理姐。

因WS15 事實不存在,只是劃餅充飢,WS10 還努力突破推力中,基本行都不穩怎走,推力都不夠當然S35 全勝?

J20 不用來出售,所以無須拿來吹性能. SU57 仲要搵食的. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]