• 瀏覽: 555,755
  • 回覆: 15
  • 追帖: 171
+540
報到~繼續支持大叔

引用:
原帖由 黃金38 於 2020-5-25 05:37 PM 發表

我啲親戚話幫個仔攪BNO,我話你個仔是千禧後出世,根本係冇,但係佢話堅持係有喎
痴膠花~尤佢地7啦

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2020-5-25 05:13 PM 發表

已經準備好去解放廣場(前中正紀念堂)影相留念😂

引用:
原帖由 ckm 於 2020-5-25 04:48 PM 發表

咁你好心啫,其實想一個人死,最佳方法係乜都唔駛做,等佢自己一條黑路走到尾,死咗都唔知咩事
講得岩~真係關人鬼事

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-5-25 04:35 PM 發表
反暴揭秘: 暴徒明攻I.T.店 實際想燒警官會所 警方佈局 40多人一網成擒

......知情人士話,暴徒大力進攻I.T.銅鑼灣分店,並在附近堵路,原來早有預謀,是一種聲東擊西策略,他們明攻I.T.店,想吸引警力到場,暴徒實際想去銅鑼灣海傍燒警官會所。

警官會所在銅鑼灣隧道口遊艇會旁,是只供督察級以上人員使用的會所。受沙中綫工程影響,會所在2015年暫時拆卸,由港鐵負責原址重建。現在工程已進行 ...
成班賤種

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-5-25 04:24 PM 發表
報到

希望港版國安法儘快實行
空窗期太耐唔知發生咩事
同感~班賤畜趁個空窗期唔知會搞乜

引用:
原帖由 逑求奇 於 2020-5-25 07:46 PM 發表
啱啱睇鳯凰衞視話,港版國安法係去年四中全會時搞嘅,當時剛好係秋天,唔怪得呀爺嘅喉舌話秋後算賬啦,真係估佢唔到
係喎師兄唔講起都忘記左~果陣我地仲諗點解秋完咁耐都無動靜

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-5-26 12:20 PM 發表
馬道長出句聲

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1780437/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-15%E6%AD%B2%E5%B0%91%E5%A5%B3%E8%AA%8D%E7%AE%A1%E6%9C%89%E6%B1%BD%E6%B2%B9%E5%BD%88%E6%9D%90%E6%96% ...
掟氣油彈叫服務城市真係得架啦~

引用:
原帖由 Waixdxd 於 2020-5-27 09:19 AM 發表

係成班唔敢出聲,上年經常叫 be water, 今日be乜都冇,公司黃人氣數己盡,我等睇佢地會唔會和你辭
be佢個頭咩~公司果啲黃豬一早已返唒來~依家佢地驚攬炒炒到自己多啲

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-5-27 09:14 AM 發表
金鐘直擊報道
地鐵站入面有藍帽子
站口有防暴查身分證
有少量曱甴喺太古廣場附近游游下,一睇就知佢哋準備搞事
我係葵芳,都見到幾隻曱甴物體唔知係度等乜

引用:
原帖由 blueyuyu 於 2020-5-27 09:56 AM 發表

我識個黃人,佢竟然讚成立國安法, 佢話再亂落去都唔係辦法.
個軚轉得咁快,唔係要攬炒革命咩

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-5-27 01:36 PM 發表
腦瘤話香港應自行立23條,唔應立國安法,笑很死我 😂😂😂
比足23年都立唔到依家來講數~

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-5-27 02:09 PM 發表

我有次串條黃L~
(曱甴果排玩得好high)

我話~
香港得7m 人,
死哂又如何?

中國14 億喎!
攬炒?
我第一個吾怕死
支持中央炸左香港。

我死一定要曱甴 墊屍底 我咁諗 夠唔夠攬炒呀?

和你死即時嚇到呆L左😂😂😂 ...
師姐真係堅

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-5-27 06:05 PM 發表

原來有app? 師姐(?)有冇邊間私集推介?
我用緊神州~都幾快~你可睇下你屋企附近有無佢啲自提點先決定用邊間啦~
自提點平過送上門

引用:
原帖由 出入奔放的妹妹 於 2020-5-28 05:05 PM 發表

長踎公海。
呢幾日唔見呢條賤種出來阿芝阿左

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]