• 瀏覽: 555,768
  • 回覆: 7,231
  • 追帖: 171
+540
到到到!!!

綜合藍營Youtube Channel方便大家訂閱
↓傳送門如下↓:

https://www.youtube.com/channel/UCRoxSH713UfjpChMt8hZcjg/channels?view_as=subscriber

林鄭、鄭若驊都係最佳女主角,籌備大半年,笑駡由人,淡淡定咁殺漢奸們一個措手不及,精彩!

報到

我會緊記大叔訓話:戒驕戒燥,戒急用忍,做好市民本份!
就算日子比以前苦一點,還是放長雙眼,笑看泛暴應有的下傷,看到祖國統一民族復興的大日子!
👍👍👍更希望這裡各位師姐/師兄弟如願以償!🙏🙏🙏生活如意!🙏🙏🙏

報到先

報到&支持大叔。

港版國安法,曱甴黃屍和你死末日到了。

大家頂住呀! 

支持大叔!
一起見證歷史

引用:
原帖由 前期雀躍的希望 於 2020-5-25 03:26 PM 發表
你好 🤪
師兄,你很忙?

引用:
原帖由 落漠失控的西瓜 於 2020-5-25 03:33 PM 發表
我無乜幾可可以咁早喺新貼報到
👍👍👍早到有瓜吃,哈哈🤣🤣🤣!

支持大叔

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-5-25 03:26 PM 發表
10/4/2020:
雲起篇(1):天道昭昭,禍福相連
25/4/2020:
雲起篇(2):天下熙熙,皆為利來,天下攘攘,皆為利來
12/5/2020:
雲起篇(3):反制時刻

在寫上一篇「水窮篇」時,正值由武漢爆發新冠肺炎疫情,這是一個全世界的轉捩點。當時有版友在大叔帖留言,當時的「水窮」,不知道還何時(仲有無命)會看到「雲起」!不過,艱難的日子不太長,「水窮篇」只寫了3篇,就轉入「雲起篇」, ...
台獨同港獨都係同出一撒,都係美國佬用黎呃班無知畜牲嘅幌子

支持

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-25 03:41 PM 發表
亞爺出手全部絕殺,國安法一劍封喉。仲記得暴亂開始有人同我拗中央放棄香港,我話無可能,你太唔了解共產黨。對方反而話我唔了解共產黨。而家相信邊個唔了解答案已經出左來。

共產黨做野由部署到實行。一係唔做,一做做到極致。哩三十年國內發展無數例子。從夾縫求生做到領導全球。無人機,5G,航天科技,高鐵物流....多不勝數。
班漢奸一定做唔甩。至於班細既,一係流亡一係淘汰。香港終於真正光復,曱甴未日。 ...
中央只係放棄香港嘅經濟,而對於管治權及主權,寸步也不可能退讓

前排留名

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]