• 瀏覽: 988
  • 回覆: 31
+4
就算立國安法都阻擋唔到 人渣暴亂, 應該升級黃絲恐怖分子 擾亂國家經濟罪

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-25 11:02 AM 發表

冇……香港人真係可憐,難得星期日放假都冇得去行街啫

哈哈 ... 吹呀

引用:
原帖由 cheesinyan 於 2020-5-25 10:44 AM 發表
部分警員手持長槍。

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2020/05/20200524_CR_制服_FB.jpg

屌!
正常人都唔會喺條街亂糟糟情況下行街,
走都走唔切啦!
所以呢啲根本都係暴徒!

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/ ...
咪係!明知有非法集會,仲去睇熱鬧!抵9死啦!分明係暴徒!

又變身啦喎

又係你班勇敢的市民呀?
愛出鏡,愛宵夜,愛行街……

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-25 10:47 發表
難得尋日sogo 35週年感謝日,比警察咁搞一搞真係好掃興
明明曱甴搞事!唔好賴警察!沒有暴政只有暴徒!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-25 10:47 AM 發表
難得尋日sogo 35週年感謝日,比警察咁搞一搞真係好掃興
尋日先係?上個月已經開始咗喇!
咪成日坐喺鍵盤前鳩噏,不過你啲覺青腦入面得政治

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-25 11:02 AM 發表

冇……香港人真係可憐,難得星期日放假都冇得去行街啫
多得你班黑暴,香港人問候你全家

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-25 11:35 AM 發表

搞到尋日冇得去sogo買化妝品,見到水砲車、催淚彈都嚇到我尋日全日冇出過門
鍵盤鬥士,又唔係直播網紅,你要化妝品來何用?
化裝成行街人士?化裝成出來食宵夜?

我當你唔知,去到見到條街亂到七彩,都即時走人啦!三個幾鐘頭都仲喺度,好明顯就唔係逛街喇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]