• 瀏覽: 949,516
  • 回覆: 18
  • 追帖: 258
+825

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-5-26 01:24 PM 發表
都講左,金毛宜家點行都死,而阿爺就慢慢玩,香港先係阿爺第一張牌……金毛有排捱啊!

上帝之鷹 5/26
CNN24、25日發表文章,稱牀破若不向中國採取行動,抗議其對香港的行動,將會衝擊美國的核心價值。文章提到:儘管美國若採取行動或會導致已受疫情傷害的全球經濟進一步下滑,但不予強硬迴應將為中國開創無需為行為負責的先例。牀破的團隊應説服特朗普本人,連同歐洲與世界各國,要求 ...
其實床破點解? 成日見,但唔明,thx

引用:
原帖由 dorachicken 於 2020-5-27 05:50 PM 發表

似係有出去玩
這張就似樣,眉眼似

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-5-28 06:49 AM 發表

馬兄最近菜菜子倒時器係幾多天,最近有沒有國安法令到國內的風向轉左去香港度
我記得倒數去零係6月12日,直接記日期。

引用:
原帖由 zamora 於 2020-5-27 11:07 PM 發表
隔離帖借過嚟, 俾大家可以恥笑一下黃屍曱甴女, 個的士大佬玩到隻黃屍女反轉, 真係過癮........
個的士佬係save hk谷友,佢係save hk出post講的

引用:
原帖由 vinram 於 2020-5-28 01:07 PM 發表
https://twitter.com/IGD_News/status/1265786167342989312/photo/1

美麗的風景綫

引用:
原帖由 kittykatkat 於 2020-5-31 07:25 AM 發表

小兵在節目中只是用來擺。
個節目有冇小兵都冇乜影響,大師和康年先係主打

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-5-31 11:51 AM 發表

大家誤會晒,康年唔係主持黎架,佢只係嘉賓,有時仲只係現場觀眾咋!
我知康年唔係正式主持,我指大師和康年係主打,係因為佢哋講嘢先有營養有內容,小兵做主持但完全係可有可無。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-6 08:47 PM 發表
香港乞媒基本上儘量唔報美國革命稍為激烈的情況!

加州亞瑪遜物流中心被焚
Amazon都係比示威者放火嗎?

引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-6-6 10:27 PM 發表
唔知有咩玄機
廈門停咁多車,關灣灣事

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-11 07:08 AM 發表
從前天天笑人家改造照片,現在自己每天都做

后沙月光本尊 6/11
政治正確:
美國大學威斯康斯大學一張校園照片,硬生生被領導要求必須出現一個黑人,至於如何出現?自己想辦法。 ​​​ ...
舊公司做禮品,凡有公仔的物品,美國老闆都要求要有一個黑人係裏面。

引用:
原帖由 dorachicken 於 2020-6-11 06:28 PM 發表

淘寶買左共青團團兔
好打耳

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-6-12 10:57 PM 發表
小兵又返去做節目
我以為佢唔會再做
表現生猛左,好過之前,之前成日坐係到唔多出聲。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-13 07:47 AM 發表
個人三年前已停止進食任何魚生,今天北方傳來消息,在進口三文魚內檢得新冠病毒,個人還是建議大家這段時間少食。
昨日先係超市買左挪威三文魚扒,冇事掛

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-6-12 11:33 PM 發表

大師未必會再講政治野
我覺得大師會繼續講政治,因為佢以前都多次強調政經唔可以分開,這亦都係佢個節目同其他財經節目的分別,但估計可能避重就輕。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]