• 瀏覽: 949,447
  • 回覆: 7,451
  • 追帖: 258
+825
引用:
原帖由 kittykatkat 於 2020-6-16 07:30 PM 發表

呢個就係有一幅拿槍的相,曾有人誤會是何韻詩。
這人一定要重判。他還有一女友。
19歲就咁狼死!點解無告埋佢暴動罪?

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2020-6-16 02:33 PM 發表

朋友話黎緊招聘政府文員職位, 要9月上任, 好少咁急, 唔知咩原因
可能好多空缺,加上疫情,之前面試都閘後左,咪急上任

引用:
原帖由 eman666 於 2020-6-17 07:55 AM 發表
https://youtu.be/C7nrGHSypD8
講得好,明白多了

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-6-15 06:53 AM 發表
聽聞老美龐貝奧會喺夏威夷見中國官員,講數?
仲話係中國主動叫開, 想知咩事

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2020-6-17 12:08 PM 發表

仲話係中國主動叫開, 想知咩事
叫佢唔好再狗噏

引用:
原帖由 frmrom 於 2020-6-16 05:13 PM 發表

長工定合約?如果請長工ca同aco估計係七八月左右開始接受申請
公務員啊

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-16 05:17 PM 發表
還在等中印消息,先看看跳蚤怎樣説那邊的一點情況!

三哥忽然感覺背後發涼!
跳蚤 06-16 17:06

前段時間所有的媒體都在報道三哥跟我們硬槓,雙方都在湖邊集結了大量軍事力量,貧民主要是裝備投送到位,三哥主要是人員和裝備到位,嘴炮們一直在場面上説可調可控,局勢向好的方向發展,雙方都派出了高級別領導談判,可是最近幾天忽然就安靜下來了,基本沒有什麼兩邊的消息。忽然尼泊爾和巴鐵同時跟三哥弄起來了, ...
亞三擦不上存在感,轉動不了國內民眾的視線,弄不好尼泊爾的國旗可能要掛到亞三的首都⋯

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2020-6-17 06:49 PM 發表

公務員啊
見到政府請合約制executive service assistants 將被分配到各政府部門 而最奇特有個臨時招聘組專責跟衣個位

令人啲奇想

引用:
原帖由 yaomn 於 2020-6-15 05:19 PM 發表

咁啱嘅,我買左部黑色
Setup 唔駛五分鐘
點解揀呢部嘅?

引用:
原帖由 diverstranger 於 2020-6-18 10:35 PM 發表

點解揀呢部嘅?
因為係華為新產品同見淘寶有折扣,所以買黎試下

引用:
原帖由 yaomn 於 2020-6-18 10:42 PM 發表

因為係華為新產品同見淘寶有折扣,所以買黎試下
我都想轉華為。佢啲家用router幾靚。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]