• 瀏覽: 949,430
  • 回覆: 7,451
  • 追帖: 258
+825
引用:
原帖由 三級警司 於 2020-6-16 08:59 PM 發表

正式說法是南朝鮮傀儡政權
你啱,而且消滅白虎團嘅係志願軍

引用:
原帖由 tigerg 於 2020-6-16 08:45 PM 發表
侮辱北韓最高兩位女士是可忍孰不可忍。
仲有2000張每張夾一元美金。
在google出現的金與正+I與K之間的字母是否罪大惡極?

雙方打鬥現埸是一條河谷。
2邊是懸崖, 砂石鬆散,
飛彈, 坦克...無咩用.
一開槍可能有石頭碌落山崖.

個人認為中印會緊張及見血.
但不會有大戰事發生.

https://youtu.be/wrsnzbMXQgM

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-6-16 07:08 PM 發表
中印一戰震天下剛在家窗外看見的雨後彩虹
11270014 11270015
我都見到.當時接近七點.
當時漫天風雨,視線濛糊.突然間右邊一度金光,由西環那邊射來,原來西面竟是天朗氣清,斜陽經西環的玻璃幕牆反射到東九龍快速公路來.當時心諗,背光前面又落雨,可能有彩虹.約莫二百米之後,真的在湮雨濛濛中見到了,曾想過偷雞映幅相,但大危險了又快要轉入東隧,不敢了.

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-16 04:44 PM 發表

好多人寄望阿爺會利用國安法幫香港人處理好所有內部問題,我可以告訴你,想也不要想!阿爺最主要工作係制止播獨和制獨再加基本國安,其它,香港人還是自己來吧,特別是那群毒化的年青人,香港還是要凖備十年去淨化他們吧! ...
阿爺話一國兩制
緊係大部分自己搞掂
但人地洗左23年腦
香港自己搞十年都唔知得唔得

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-16 04:52 PM 發表

唔通俾我講中
西部戰區瓦解阿三;
東部戰區打灣灣;
北部戰區支援金妹妹!

我雖然成日叫阿爺要戰揚名,但無叫一次過打三邊
可能聲東擊西呢

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-16 04:59 PM 發表
宜幾日白皮 D 所謂權威出了 N 份報告,份份都話今次開戰,阿爺實輸,阿三可雪 1962 年的仇!開槍了,下一步新德里又要掘戰壕了

後沙月光本尊 6/16
哈佛大學肯尼迪政府學院,貝爾弗爾國際研究中心O'Donnell博士和其他學者發表一份研究報告。如果印度現在與中國開戰,將可以扭轉1962年結局:
1,印軍在邊境集結了22萬兵力,而解放軍任務繁重,兵力分散。
2,解放軍在邊境只有101 ...
哈佛博士講都好信既

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-6-16 09:08 PM 發表

當時漫天風雨,視線濛糊.突然間右邊一度金光,由西環那邊射來,原來西面竟是天朗氣清,斜陽經西環的玻璃幕牆反射到東九龍快速公路來.當時心諗,背光前面又落雨,可能有彩虹.約莫二百米之後,真的在湮雨濛濛中見到了,曾想過偷雞映幅相,但大危險了又快要轉入東隧,不敢了. ...
你真係藝高人膽大,揸緊車影相,唔怪得之近幾年東區走廊係放煙花時要封路啦

引用:
原帖由 frmrom 於 2020-6-16 09:04 PM 發表

你啱,而且消滅白虎團嘅係志願軍
當年講數,米國代表聯合國,而中國以志願軍出現

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-6-16 09:08 PM 發表

當時漫天風雨,視線濛糊.突然間右邊一度金光,由西環那邊射來,原來西面竟是天朗氣清,斜陽經西環的玻璃幕牆反射到東九龍快速公路來.當時心諗,背光前面又落雨,可能有彩虹.約莫二百米之後,真的在湮雨濛濛中見到了,曾想過偷雞映幅相,但大危險了又快要轉入東隧,不敢了. ...
香港會否迎來雨後彩虹呢!?

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-16 07:59 PM 發表
“每日電訊報”話印度將領承認戰死 3 人,34 人失蹤,這 34 人可能被俘或戰死!

TATA軍車連東風153也不如

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-6-16 19:12 發表

我就好奇,明明舊年八月入紙,而家先再講有機會有進一步消息
唔出奇,waiting list 可以extend,最長可以兩年

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-16 08:18 PM 發表
唔怪得金小妹咁火,南韓班友玩宜 D!

后沙月光本尊 6/16
把人家全家女性一個個P成淫穢圖片,然後做成傳單放氣球飄到對方境內,這叫言論自由?
2018年信誓旦旦説要管控挑釁行為,結果不但沒有作為,NGO反而突破宣傳戰底線。
沒能力就不要執政,就不要跟人簽約。 ​​​

11270276 11270277 ...
南朝鮮傀儡政權沒有愛剪輯警告,而且十分邪惡

引用:
原帖由 kittykatkat 於 2020-6-16 19:18 發表

但這些組織背後是甚麼人物?就算知道及有足夠證據也不可以立刻拉人,這些是涉及外交問題。
但係可以秘密行動

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-6-16 19:22 發表

有冇正面睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]