• 瀏覽: 2,207
  • 回覆: 34
+6
中國全國人民代表大會將「港版國安法」納入議程後,末代港督彭定康曾指英方應向中方指出事件令人髮指。對此,官媒周日(24日)...

香港回歸超過二十年,這位末代港督乎仍未能接受現實,千方百計插手香港事務,硬要跟香港過不去

肥彭只係最後一任港督,唔好以為自己講乜7都有人信。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200524/mobile/bkn-20200524030123862-0524_00822_001.html

彭定康只係舊電池,冇需要理會

班外國狗咁能驚香港立法,證明立法無衰,更加要全力支持。

最大騙局

D外國佬, 只有油水地方先差隻腳落去搞風搞雨

有辦你睇,澳門咪幾好,又無黑暴又無黑記又無黑議員。

附件

mmexport1590240996045.jpg(127.68 KB)

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2020-5-24 07:53 AM 發表
D外國佬, 只有油水地方先差隻腳落去搞風搞雨
英國佬一早埋個炸彈比香港,而家引爆左緊係唔想比佢停啦!

肥彭欺騙港人咁多年,仲唔肯收皮。

首相都冇出聲,肥彭二打六吹水博出鏡。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-5-24 07:54 AM 發表
有辦你睇,澳門咪幾好,又無黑暴又無黑記又無黑議員。
咪就係!又唔見嗰啲乜嘢金沙、永利走晒嘅?仲爭住去開賭場酒店𠻹!乜唔係好危險嘅咩?有外資企業仲直情上埋內地𠻹,咁樣深入虎穴法,又唔驚嘅咩?

偏偏香港推行呢啲例,就即刻要好驚,世界末日咁!?呢啲係乜嘢叻人思維?

肥彭,英國取消左剝奪民主自由嘅國安法未?咁L支持香港黑暴,唔該你飛返嚟香港企最前面,送兩舊磚頭比你

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-5-24 09:07 AM 發表

肥彭,英國取消左剝奪民主自由嘅國安法未?咁L支持香港黑暴,唔該你飛返嚟香港企最前面,送兩舊磚頭比你
咪就係。

都唔係架, 老彭久唔久吹一吹,
又一群人續領bno,
回歸後都可以keep住賺你錢,
呢招其實幾高

葛亮洪。。麥理浩。。韋弈信,鍾逸杰,葉錫恩
全部都對香港有恩情

但彭定康就係惡魔!

人地國安法係保護英國, 晤係用黎保護其他政府/國家
你話如果英國國安法係用黎保管法國,好似香港咁用黎保護大陸政府, 你話幾ON9

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]