• 瀏覽: 566
  • 回覆: 8
如果順為利益,不理什麼什麼自古...........,中國又肯可以賣給美國,你估美國肯出幾多錢買了香港?

如果真的美國會買,你願意留下來嗎?

PS 如果是這樣,我會搬回深圳!

你老豆有冇為錢賣左你?

國家主權可以買賣?那是賣國!

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2020-5-24 07:19 AM 發表
國家主權可以買賣?那是賣國!
國家主權同地方兩回事!不要上網上線!
加拿大都賣了Alaska給美國,價值是一元!

引用:
原帖由 peter009 於 2020-5-24 08:13 AM 發表

所以加拿大係美國的附屬國;拘捕華為孟小姐就係證明!

引用:
原帖由 peter009 於 2020-5-24 08:13 AM 發表

加拿大以1蚊賣了阿拉斯加俾美國?????阿拉斯加喺沙俄以700幾萬美元賣給美國的,唔好亂講。

引用:
原帖由 peter009 於 2020-5-24 06:36 AM 發表
如果順為利益,不理什麼什麼自古...........,中國又肯可以賣給美國,你估美國肯出幾多錢買了香港?

如果真的美國會買,你願意留下來嗎?

PS 如果是這樣,我會搬回深圳! ...
師兄你有否看過宮爭劇?最得皇帝榮寵的妃子,通常都最被其他妃子算計。若皇帝有朝一日冷落她,似乎永不翻身,誰還有空盯著一個冷宮裏的妃子?

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-5-24 08:20 發表

加拿大以1蚊賣了阿拉斯加俾美國?????阿拉斯加喺沙俄以700幾萬美元賣給美國的,唔好亂講。
黃絲的常識可見一班

引用:
原帖由 peter009 於 2020-5-24 08:13 發表

咁好笑的歷史係黃絲教畜教你㗎?
唔識就靜d啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]