• 瀏覽: 42,748
  • 回覆: 347
  • 追帖: 4
+24
睇來好快一個二個會着草大逃亡🤔

引用:
原帖由 kmh623000 於 2020-5-24 01:29 AM 發表
長毛依家咩心情?
希望等64執得幾多執幾多,然後嗱淋走佬!

引用:
原帖由 guydan 於 2020-5-24 12:49 AM 發表
反正我覺得國安法落實左
中央也不會追究過去責任
畢竟香港有特殊情況
但肯定明示暗示要班人別再搞事
你地既料早收夠
只要以後正常做番人都可以比次機會
但再有一次就必嚴懲~要佢地好自為之 ...
肥佬黎多數走唔甩,無理由比個傳媒平台繼續播獨!

引用:
原帖由 kmh623000 於 2020-5-24 01:29 發表
長毛依家咩心情?
念佛壓驚

陸績有來.

做國安應該幾好搵?

應該仲有大把相未出

我一早都話漢奸一個都走唔甩

漢奸死全家是今年的主題

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-23 11:52 PM 發表
全國人大即將審議「港區國安法」草案之際,北京《環球時報》旗下「環球網」報道,上月因「插手香港事務」「資助危害國家安全犯罪活動」在廣州被起訴的美國駐華企業高管李亨利,曾經密會「長毛」梁國雄及香港學聯前秘書長周永康,並配發兩張他們會面時的照片。報道稱,「可以證明香港的亂港分子,就是得到了來自外部金主的資助」,香港進行國家安全立法已經「刻不容緩,非立不可」。

「環球網」的報道稱,兩張相片是「最近獲 ...
佢地自己心中有數

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-23 11:52 PM 發表
全國人大即將審議「港區國安法」草案之際,北京《環球時報》旗下「環球網」報道,上月因「插手香港事務」「資助危害國家安全犯罪活動」在廣州被起訴的美國駐華企業高管李亨利,曾經密會「長毛」梁國雄及香港學聯前秘書長周永康,並配發兩張他們會面時的照片。報道稱,「可以證明香港的亂港分子,就是得到了來自外部金主的資助」,香港進行國家安全立法已經「刻不容緩,非立不可」。

「環球網」的報道稱,兩張相片是「最近獲 ...
共產黨做嘢點會好似腦殘黃絲咁,
拍下個腦袋諗到就嚟丫,
共產黨做嘢,可以部署十年八年以上,
黃絲真係以為中國今日既實力係美國比既?
無咁既智慧,
共產黨死左幾十年啦。

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-5-24 01:53 AM 發表

冇錯!
究竟那班人係貪勝不知輸,定背後勢力要佢地玩大D迫阿爺出手?
講真,肥老黎呢類角色,喺任何國家都無可能生存到,包括美國,但偏偏可以喺香港為所欲為咁多年,究竟係背後勢力太大,定真係政府內部不作為?真係唔明! ...
可能大陸等香港亂 差后 ,大陸收復香港無咁大反對壓力

引用:
原帖由 爛賭球探 於 2020-5-24 02:21 AM 發表
不嬲係公開秘密,冇$收D人咁搏命,玩到唔要命咁,買個頭盔都要錢啦,帶頭班人可以日日唔返工,可憐班冇錢收,比佢地洗腦
長毛話無架,袋住先渣

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-5-24 12:07 AM 發表
泛統成日話要點反影香港情況俾國內官員
其實大陸仲清楚過你喇
國安係香港多過你d尾國CIA柒頭啦, 甩條毛上面都一清二楚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]