• 瀏覽: 42,767
  • 回覆: 347
  • 追帖: 4
+24
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-5-24 12:26 AM 發表

仲有呢班佢哋執咗包袱未呢
逐個捉

引用:
原帖由 Kevin輝 於 2020-5-24 02:34 AM 發表

葉建源同六尺四,死硬。
尼D屬於二級狗,尾蟈狗主保佢唔住。

引用:
原帖由 Kevin輝 於 2020-5-24 02:36 AM 發表

拿,佢地聽日吹大雞,可以睇下肥佬重有幾多料可以同中央對抗。
估下狗數,我估2000連記者

美國CIA指揮走狗斷正

引用:
原帖由 bily33644 於 2020-5-24 03:46 AM 發表
長毛回應咗喇,話全港都知佢反美。

人哋李亨利係伯利茲籍嘛,長毛鬼拍後尾枕,爆咗原來佢係同美國有關既。
呢啲嘢,遲啲上到國安法庭,慢慢同個官講囉

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-5-24 06:04 AM 發表
點解要做漢奸?
遺嗅萬年,下一代唔會以你為榮,
傷害人民,傷害國家,有錢都唔會有命使,
歷史已經見証,重要重複又重複?
幾時到李漢奸

引用:
原帖由 Dickson4384 於 2020-5-24 08:17 AM 發表

幾時到李漢奸
重有教畜葉劍原誤人子弟

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-5-24 12:03 AM 發表

今晚播出的另一個香港,被點名的都死哽
我見到點名4人幫黎智英,李柱名,陳方安生,何俊仁,我諗係第一批開刀對像。

引用:
原帖由 逃保 於 2020-5-24 01:14 AM 發表

環時同文匯報一樣咁荒誕
傷港黑媒老作吹水當新聞。

越揭越多黑材料,越見這班人無恥賤格下流,賣港賣國快啲拉哂佢!可憐黃絲不過佢哋都係活該,因為佢哋選擇相信謊言。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-5-24 08:20 AM 發表

我見到點名4人幫黎智英,李柱名,陳方安生,何俊仁,我諗係第一批開刀對像。
真係咁啱又係四人幫,唔慌開心做咗江青個位🤣🤣🤣

鐵證如山!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-5-24 03:10 AM 發表

公安在大廳等候~
放心啦,上網打嘴炮反中反共嘅柒頭只係冇卵用蝦蟆,排隊都未輪到清算。

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-23 11:52 PM 發表
全國人大即將審議「港區國安法」草案之際,北京《環球時報》旗下「環球網」報道,上月因「插手香港事務」「資助危害國家安全犯罪活動」在廣州被起訴的美國駐華企業高管李亨利,曾經密會「長毛」梁國雄及香港學聯前秘書長周永康,並配發兩張他們會面時的照片。報道稱,「可以證明香港的亂港分子,就是得到了來自外部金主的資助」,香港進行國家安全立法已經「刻不容緩,非立不可」。

「環球網」的報道稱,兩張相片是「最近獲 ...
咁就好,最少幾肯定呢兩條友要走佬或給美國被消失,唔使再見佢哋歪理滿口,大話說盡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]