• 瀏覽: 38,093
  • 回覆: 347
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 kopahin 於 2020-5-24 01:10 AM 發表

長毛終於可以升呢做佢偶像捷古拿華拉喇,革命啦喂住乜鬼公屋啫
佢改咗名啦叫做节哀顺变。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 逃保 於 2020-5-24 01:14 AM 發表

環時同文匯報一樣咁荒誕
戆鸠仔人哋弃暗投明啦学你班昂鸠到今时今日出去搞搞震咩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kevin輝 於 2020-5-24 02:40 AM 發表

佔領晒監獄,人生真精彩,裡面全部都係手足。終於可以獨立團結在一起.....響個監獄度。
终于可以倉底相见。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-23 23:52 發表

全國人大即將審議「港區國安法」草案之際,北京《環球時報》旗下「環球網」報道,上月因「插手香港事務」「資助危害國家安全犯罪活動」在廣州被起訴的美國駐華企業高管李亨利,曾經密會「長毛」梁國雄及香港學聯前秘書長周永康,並配發兩張他們會面時的照片。報道稱,「可以證明香港的亂港分子,就是得到了來自外部金主的資助」,香港進行國家安全立法已經「刻不容緩,非立不可」。

「環球網」的報道稱,兩張相片是「最近獲 ...
時辰到要上路。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逃保 於 2020-5-24 01:14 AM 發表

環時同文匯報一樣咁荒誕
重好意思提六四?睇翻香港佔中同曱甴之亂,六四阿爺做得絕對正確呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-23 11:52 PM 發表

全國人大即將審議「港區國安法」草案之際,北京《環球時報》旗下「環球網」報道,上月因「插手香港事務」「資助危害國家安全犯罪活動」在廣州被起訴的美國駐華企業高管李亨利,曾經密會「長毛」梁國雄及香港學聯前秘書長周永康,並配發兩張他們會面時的照片。報道稱,「可以證明香港的亂港分子,就是得到了來自外部金主的資助」,香港進行國家安全立法已經「刻不容緩,非立不可」。

「環球網」的報道稱,兩張相片是「最近獲得」,但沒有交代拍攝時間、地點等。報道稱,相片證明「這李亨利與港獨勢力的關係有多深了。同時,這也進一步印證了此前相關知情人數所透露的情況,即李亨利一直在通過其美國企業駐華代表的身份在內地瘋狂撈金,然後再把這些錢拿去資助這些亂港分子。」
「環球網」的報道稱,兩張相片是「最近獲 ...
華為係香港欺騙匯豐
累到匯豐被美國罰咗廿億
勾結伊朗係美國 『瘋狂撈金』
拎美國貨改頭換面賣俾中東國家
共產黨仲死口唔認話美國佬冤枉孟晚舟
以上種種罪行,《環時》五毛又隻字不提

五毛唔敢推黑警販毒新聞🤣
狂推奶共新聞題轉移視線😁
引用:
原帖由 guydan 於 2020-5-24 12:49 AM 發表

反正我覺得國安法落實左
中央也不會追究過去責任
畢竟香港有特殊情況
但肯定明示暗示要班人別再搞事
你地既料早收夠
只要以後正常做番人都可以比次機會
但再有一次就必嚴懲~要佢地好自為之 ...
好難講,而家美英歐洲全部出黎插阿爺
屎忽鬼老美一定會做d小動作借d意制裁又剩

老實講,如果既然反咗面,阿爺根本唔需要再理會國際反應

到時嬲嬲地重罰呢班攪屎棍一d都唔出奇

回覆 引用 TOP

天在看

回覆 引用 TOP

金主死全家!美國將會加州大地震。

回覆 引用 TOP

呢隻長毛狗等坐啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-5-24 12:18 AM 發表

成班傻屄!中央無派潛伏我就唔會信。
你話吶下喊助下威就可能無事。但郁過手想留係香港就真係要小心小小。
老鄧一早講咗,閙中共可以,反中共就死梗。犯規就要出黃牌,嚴重犯規就直接出紅牌。

回覆 引用 TOP

長毛話夠料就拉我呀

回覆 引用 TOP

原來呢件亨利響大陸已經拉9咗
仆街囉,一查d資金去向
呢班仆街死梗

我都話啦「判國罪」係「進行中」,根本無所謂「追朔期」

無可能話「我收錢果陣未有國安法」所以唔應該告

回覆 引用 TOP

同行賄受賄一樣。
如果金主有罪,班仆街冚家剷同樣有罪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-5-24 06:39 AM 發表

華為係香港欺騙匯豐
累到匯豐被美國罰咗廿億
勾結伊朗係美國 『瘋狂撈金』
拎美國貨改頭換面賣俾中東國家
共產黨仲死口唔認話美國佬冤枉孟晚舟
以上種種罪行,《環時》五毛又隻字不提 ...
伊朗人俾美國制裁到就嚟死,華為係俾條生路佢哋行姐,孟晚舟並冇違反加拿大法律,因為加拿大並冇制裁伊朗,所以孟晚舟唔應該喺加拿大被拉。

提示:支持鍵盤翻頁左 右