• 瀏覽: 43,939
  • 回覆: 500
+24
美國做什麼,都已經改變唔到 香港立國安法,所以佢哋講什麼都多餘

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-5-23 10:43 PM 發表
智庫戰略暨國際研究中心(CSIS)中國研究主任白明(Jude Blanchette)指出,《國安法》提案可能導致美國終止香港的特殊待遇、將香港與中國內地同等對待。若美國一旦終止香港的特殊待遇,香港的貿

你 ...
吊,講真呢d題目嘅答案好簡單,就係影響老美自己利益。重有,你幻想下七月開始香港嘅間諜全部收皮,邊個利益會被損害。

行動係制裁香港,美國點解話係幫香港呢?

攬炒成功

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-5-23 10:43 PM 發表
智庫戰略暨國際研究中心(CSIS)中國研究主任白明(Jude Blanchette)指出,《國安法》提案可能導致美國終止香港的特殊待遇、將香港與中國內地同等對待。若美國一旦終止香港的特殊待遇,香港的貿

你 ...
大獲啦
漢姦走狗大獲啦

毛影響,攬炒之勢已成

引用:
原帖由 希夷 於 2020-5-24 12:31 AM 發表
2022年澳門六個賭牌到期,
睇吓掂玩。
會捨得香港每年300萬億美元順差咩

泛民狗成日都叫美國制裁香港架啦, 呢家成功爭取

以前香港做轉口港時就大影響,其實依家刀大陸啲貨直接出口唔經香港,影響其實無乜

引用:
原帖由 加燦 於 2020-5-23 11:44 PM 發表

有, 可口可樂.
微軟同谷歌雖然好重要,不過冇咗都唔死得. 冇咗可樂就冇乜人生樂趣.
可口可樂牌子是美國的不錯, 但卻是在Swire沙田廠房生產的, 香港有無特殊地位影響不了你飲可樂

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-5-23 22:43 發表

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2650000/2650395/20200522cnc001_1024.png

你 ...
仆街美9 自己都有國家安全法,真係所以鬼佬都鍾意奶西㗎 ☝🏻

引用:

你 ...
尾國輸出暴力顏色革命,亡中之心不死。正常香港人要清醒。

銀行都比曱甴燒埋,通街放火打人,仲會有企業嚟香港設總部?咁不如將個特殊地位送比敍利亞,睇吓會唔會變到中東金融中心

會陸沉咩頂 老美慳d啦

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-5-23 10:57 PM 發表
國家唔安全, 講咩Q經濟...
X 2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]