• 瀏覽: 31,444
  • 回覆: 398
引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-5-23 10:27 PM 發表

唔講佢得唔得, 就算英國政府接收班暴民,

97回歸前既護照, 23歲以下都無, 曱甴仔一定無啦

另外, 新冠肺炎歐洲死亡第一, 過去感染咗好似要盡量留係屋企啵.

疫情之下, 歐美所為民主政權, 畀人底褲都除埋, 露晒鳥啦, 過去受難咩. ...
哈哈!
歐美已經推咗入ICU,邊得閒理曱甴,事但講聲關注,向自己選民交代。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-5-23 10:39 PM 發表

97時唔要你班港人比個BNO你做棄嬰 現在變種做曱甴先比居英權你嘅大話都講得出
肥彭係香港刮了一大笔横財,打算係香港立國總统。大計将成。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表

全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
如果BNO 持有人有居英權,英國就違反中英聯合聲明勒

附件

Screenshot_20190915_153123_com.android.chrome.jpg(183.46 KB)

2020-5-23 11:22 PM

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
當年香港有幾百萬票投比彭定康,令佢成為香港總督, 呢個正正就係民主嘅體驗,當時行政立法機關亦都係由一人一票普選產生,可惜回歸之後就冇左呢!港人一定好懷念呢位民選港督定啦!

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表

全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
如果啊叔有say 當年做督爺時, 巳經有bno居留啦
新皇上位, 或者有變
國際局勢又唔同左
不過到底,不論時間, 地點,都係講現實, 曱甴有錢有實力人材嗎
一個中學生, 就算高材生, 仍要放資源栽倍, 老外要現成人才

係唔會接收熱血清年

回覆 引用 TOP

大陰帝國任命總督,MI6,香港人可以接受,為何唔接受劉德華做特首?

回覆 引用 TOP

彭定康74歲, 政治生涯都尾聲啦, 安心做個校監到退休就算啦,
英政府邊有人理佢呀, 建議英國收一班暴民? 痴能線咩.

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。

回覆 引用 TOP

On9

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

企過界少少,都報警拉人啦,傻仔仆街冚家產乞兒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-5-23 10:30 PM 發表

咪L發夢啦...

大把地? 人地唔洗環保? 益你d外人...
香港都大把地
不過係要留黎做郊野公園比D仆街去掉垃圾用咋嗎
都唔知邊Q個唔比改郊野公園用途
買唔起樓既人去搵呢D環保能搵地啦

「黃屍曱甴 港獨暴徒」
「不是不報 時辰就到」
「兩個月後 秋前算帳」
引用:
原帖由 cmbmc9 於 2020-5-23 10:44 PM 發表

當真係有 都係近30歲以以上既先有
但講真,如果曱甴老豆老母有bno有居英權,照計曱甴仔都容易有居英權

雖則我都有本過左期既bno,但我唔覺得會有居英權

條撚樣仲惗住做返次首相咩?

回覆 引用 TOP

回收返2百萬人+1過去英國先

回覆 引用 TOP

引用:

放風呃鳩班黃屎黑暴曱甴國安立法前搏命搞亂香港, 英國第日會收留佢地去居留

回覆 引用 TOP

引用:

睇相就知,"彭定香"呢條躝癱都唔玩得好耐,好快比中共激鳩死佢。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]