• 瀏覽: 35,372
  • 回覆: 398
+13
引用:
原帖由 根本9up 於 2020-5-23 10:27 PM 發表

你地知唔知英國有個西蘭公國呀?雖然佢話唔係英國,不過英國可以考慮買咗佢比BNO班住吖
這批港青,自認是白人的奴僕,跪舔白人,
英國可以接收他們,要他們服侍白人做奴隸,這批港青能夠服侍白人喔,應該覺得很開心很榮幸,
多了幾十萬年輕的奴隸,對英國絕對是大好事

洗撚咩! 200萬隻曱甴去佔領台灣做島主咪得囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 10:33 PM 發表
有誠意要給香港人居英權,早在三十年前已給了,何需等到現在?
好明顯係一直搵香港著數所以扮晒關心啦!

97時唔要你班港人比個BNO你做棄嬰 現在變種做曱甴先比居英權你嘅大話都講得出

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-23 10:24 PM 發表
搵個島來大遷徙⋯容乜易
外國大把平地
D馬埸大過香港個蚊滋馬埸9千倍
𓃟平地就要送俾你架PETER 哥?𓃟
𓃟人地國家大把女人就要俾你𓂸架?𓃟

當真係有 都係近30歲以以上既先有

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-23 10:24 PM 發表
搵個島來大遷徙⋯容乜易
外國大把平地
D馬埸大過香港個蚊滋馬埸9千倍
香港人好嬌小,一個維園「坐滿」就20萬人架喇,幾條街就200萬+1人,真係使乜一個島呀,隨便一個英超大球場,就解決得到啦!

黃黑好多都係單程証,一樣無佢哋份喎?

當年大球場水過一次重黎🤔🤔

肥彭以為自己仲有影響力

雖知 呃人係唔啱㗎🤔🤔

呢張相影得彭定康咁樣衰,睇吓佢個嘴同下爬扭曲到好似個旋渦咁,

正所謂相由心生,可能心態過於陰暗導致面容扭曲

唔講呢啲,點會引到大班傻仔出嚟搞事

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表
全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
其實報紙無講清楚,呢條法案,就算通過,都只係比1983年前出生的兼持有bno的香港人「居英權」。

亦既係話,最後生果批,都38歲。而家搞破壞果班,其實,都是被遺棄的。

同埋,英國佬,無死錯人。而家38歲以上果班,大多數係香港最有實力,財力的精英。

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-5-23 22:47 發表

香港人好嬌小,一個維園「坐滿」就20萬人架喇,幾條街就200萬+1人,真係使乜一個島呀,隨便一個英超大球場,就解決得到啦!
🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]