• 瀏覽: 35,380
  • 回覆: 398
+13
快了。收咗果二百萬人

係就好啦!低等香港人終於可以過去碰吓運氣,繼而面對現實自行了斷

引用:
原帖由 根本9up 於 2020-5-23 10:27 PM 發表

你地知唔知英國有個西蘭公國呀?雖然佢話唔係英國,不過英國可以考慮買咗佢比BNO班住吖
咪傻啦,BNO 班人已經開始退休,仲要係窮鬼(有錢既已有外國 passports),點會嘥錢供養班死廢老。做 show 你又信。

你快啲食蛋撻食死啦

真係甘為香港著想 . 就咪簽中英聯合聲明 . 直接唔還香港俾中國 .

返正政治既野 . 最後都係誰大誰惡誰正確 . 拳頭唔夠人硬就講乜九都冇用 .

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-5-23 10:47 PM 發表

香港人好嬌小,一個維園「坐滿」就20萬人架喇,幾條街就200萬+1人,真係使乜一個島呀,隨便一個英超大球場,就解決得到啦!
冇錯,一間學校操場都住十萬啦

肥彭呃咗香港人廿幾年

去到英國做二等公民比你剝削咩?

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-5-23 10:27 PM 發表
唔講佢得唔得, 就算英國政府接收班暴民,

97回歸前既護照, 23歲以下都無, 曱甴仔一定無啦

另外, 新冠肺炎歐洲死亡第一, 過去感染咗好似要盡量留係屋企啵.

疫情之下, 歐美所為民主政權, 畀人底褲都除埋, 露晒鳥啦, 過去受難咩. ...
其實,好多傻仔無了解清楚。

首先,給予bno持有人居英權法案,唔一定通過。

其次,就算通過,都只適用於,1983年前出生的持有人,最後生都講緊都38歲。

最後,就算給班黃黑居英權,無財無本事,英文水平低下,咪又係pk...

結論:低端搞事破壞,不務正業的「年輕人」,在任何情況,都是pk...

支持曱甴死哂去英國做看門狗

呆灣今日有曱甴喺台北車站搞屎袋曱命喇,你估大陰蒂國傻㗎?捉蟲入自己屎窟?

但係班曱甴九成都無資格攞BNO喎 

英國政客呃9你就最叻,叫佢拿10億歐來先講

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-23 10:24 PM 發表
搵個島來大遷徙⋯容乜易
外國大把平地
D馬埸大過香港個蚊滋馬埸9千倍
一路好走

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-23 10:24 PM 發表
搵個島來大遷徙⋯容乜易
外國大把平地
D馬埸大過香港個蚊滋馬埸9千倍
你又岩wo,二百幾幻畜生黎姐,一個馬場搞掂 la

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]