• 瀏覽: 35,341
  • 回覆: 398
+13
引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-5-23 10:27 PM 發表
唔講佢得唔得, 就算英國政府接收班暴民,

97回歸前既護照, 23歲以下都無, 曱甴仔一定無啦

另外, 新冠肺炎歐洲死亡第一, 過去感染咗好似要盡量留係屋企啵.

疫情之下, 歐美所為民主政權, 畀人底褲都除埋, 露晒鳥啦, 過去受難咩. ...
哈哈!
歐美已經推咗入ICU,邊得閒理曱甴,事但講聲關注,向自己選民交代。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-5-23 10:39 PM 發表
97時唔要你班港人比個BNO你做棄嬰 現在變種做曱甴先比居英權你嘅大話都講得出
肥彭係香港刮了一大筆橫財,打算係香港立國總統。大計將成。

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表
全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
如果BNO 持有人有居英權,英國就違反中英聯合聲明勒

附件

Screenshot_20190915_153123_com.android.chrome.jpg(183.46 KB)

當年香港有幾百萬票投比彭定康,令佢成為香港總督, 呢個正正就係民主嘅體驗,當時行政立法機關亦都係由一人一票普選產生,可惜回歸之後就冇左呢!港人一定好懷念呢位民選港督定啦!

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表
全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
如果啊叔有say 當年做督爺時, 巳經有bno居留啦
新皇上位, 或者有變
國際局勢又唔同左
不過到底,不論時間, 地點,都係講現實, 曱甴有錢有實力人材嗎
一個中學生, 就算高材生, 仍要放資源栽倍, 老外要現成人才

係唔會接收熱血清年

大陰帝國任命總督,MI6,香港人可以接受,為何唔接受劉德華做特首?

彭定康74歲, 政治生涯都尾聲啦, 安心做個校監到退休就算啦,
英政府邊有人理佢呀, 建議英國收一班暴民? 痴能線咩.

On9

企過界少少,都報警拉人啦,傻仔仆街冚家產乞兒。

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-5-23 10:30 PM 發表

咪L發夢啦...

大把地? 人地唔洗環保? 益你d外人...
香港都大把地
不過係要留黎做郊野公園比D仆街去掉垃圾用咋嗎
都唔知邊Q個唔比改郊野公園用途
買唔起樓既人去搵呢D環保能搵地啦

引用:
原帖由 cmbmc9 於 2020-5-23 10:44 PM 發表
當真係有 都係近30歲以以上既先有
但講真,如果曱甴老豆老母有bno有居英權,照計曱甴仔都容易有居英權

雖則我都有本過左期既bno,但我唔覺得會有居英權

條撚樣仲惗住做返次首相咩?

回收返2百萬人+1過去英國先

引用:

放風呃鳩班黃屎黑暴曱甴國安立法前搏命搞亂香港, 英國第日會收留佢地去居留

引用:

睇相就知,"彭定香"呢條躝癱都唔玩得好耐,好快比中共激鳩死佢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]