• 瀏覽: 35,358
  • 回覆: 398
+13
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-23 10:24 PM 發表
搵個島來大遷徙⋯容乜易
外國大把平地
D馬埸大過香港個蚊滋馬埸9千倍
真係好平,幾時過去

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表
全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
係就好囉,嚴厲啲執行國安法,趕啲黃屍曱甴去做三等狗

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表
全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
佢之前已經講過,係英國以外的英聯邦國家,例如:直布羅陀、英屬處女島

彭定康就係第一個嚟香港攪亂檔嘅鬼佬

我讚成肥彭. 但必須放棄香港居留權, 
走咗唔好返來

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-5-23 10:27 PM 發表
唔講佢得唔得, 就算英國政府接收班暴民,

97回歸前既護照, 23歲以下都無, 曱甴仔一定無啦

另外, 新冠肺炎歐洲死亡第一, 過去感染咗好似要盡量留係屋企啵.

疫情之下, 歐美所為民主政權, 畀人底褲都除埋, 露晒鳥啦, 過去受難咩. ...
冇醫療,冇福利,窮鬼過都去生活唔到,有錢人蝕到阿媽都認唔到

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 10:20 PM 發表
香港不是有「二百萬加一」個奸邪妖獸麼?那就由大英帝國全部接收吧。
問題係想做英國奴隸嘅資格都無
黑暴仲要扯住支英國旗
真係唔知醜字點寫
你話英國俾你bno有居英權就話啫

我又吾信英國會呃我哋 ,一定會俾架,各位手足你哋話系吾系牙

一個過氣呀伯,得香港班奴才先當佢神咁拜

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-23 10:24 PM 發表
搵個島來大遷徙⋯容乜易
外國大把平地
D馬埸大過香港個蚊滋馬埸9千倍
要俾97時俾咗喇,政客尤其是英國開嘅支票,夢倫度度有,香江特別多。

肥彭年紀大啦
唔好講咁多大話呀
搞到班傻仔晚晚瞓唔著
就唔喺幾好啦

引用:
原帖由 宅男有野講 於 2020-5-23 23:15 發表

問題係想做英國奴隸嘅資格都無
黑暴仲要扯住支英國旗
真係唔知醜字點寫
你話英國俾你bno有居英權就話啫
英國領事館報過警拉黑衣人。
英國點想收這班人。

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-5-23 10:35 PM 發表
但係班黃狗九成無BNO
廿八歲都沒BNO即絕對沒解釋。

而家甲甴十三歲有英國殖民公民權巴撚閉做肥彭開仔。

你仲係港督既時候又唔俾居留權?

去英國唔駛做, 政府養我一世就話啫.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]