• 瀏覽: 35,388
  • 回覆: 398
+13
引用:
原帖由 judylam651 於 2020-5-24 08:23 PM 發表
英媒︰約翰遜稱如中國續施壓將給予持BNO護照港人居英權

係就真係好 !!!  
阿遜快些落實,接咗香港200萬泛暴派支持者入籍英國,阿遜講咗唔做正龜公 ! ...
又話三權分立,民主既?
收留黃色香港人, 阿約翰問左英國人未?
佢憑咩代表英國人比居英權傷港人?

不過無所謂啦,快d比,唔好得個講字

肥彭老到亂9咁up

引用:
原帖由 oyear 於 2020-5-24 08:41 PM 發表

又話三權分立,民主既?
收留黃色香港人, 阿約翰問左英國人未?
佢憑咩代表英國人比居英權傷港人?

不過無所謂啦,快d比,唔好得個講字
肥彭衹係過氣政屎,點及阿約翰係現任首相喎,講得出就做得到,
收哂香港200萬泛暴派支持者,很多中產是曱甴王的忠僕,
曱甴王買起半個英國,咁班中產聯絡沈鬱輝,一齊過哂英國,
問曱甴王攞地,咪一齊創造另一個香港,皆大歡喜.....

棚尾拉箱咁多年仲念念不忘幫國家搲銀,扺你事頭婆整多幾個荷蘭水蓋畀佢

彭老狗要求英女皇養曱甴

引用:
原帖由 oyear 於 2020-5-24 03:28 PM 發表

我只係話比網友知
英國在七八十年代,貴為世界第二強國(蘇聯只得軍隊勁), 小家都一聽到香港人要求居英權,立即通過議案,否決比香港人居英權
你老闆本台詞得呢幾句台詞,真係幫你唔到。而家蛋撻彭幫咪得囉儍仔。

引用:
原帖由 Artsfan 於 2020-5-25 08:28 AM 發表

你老闆本台詞得呢幾句台詞,真係幫你唔到。而家蛋撻彭幫咪得囉儍仔。
快d叫肥彭送走晒班無生產力,只得破壞力既東西。
唔好得個講字,歡迎德政。

快 d 送走班曱甴瘟神 

Andy 哥唔好玩Xd曱甴啦,佢地真係當真㗎
你睇八三一就知啦,曱甴們冇腦㗎, DNA 決定咗作地有個中字就反㗎啦

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-5-24 12:41 AM 發表
而最令人費解的是,黑幫和勝和前坐館「上海仔」郭永鴻涉及黃賭毒黑的罪行滔滔,背景如此複雜,竟持有英國護照。據了解,郭永鴻是透過「居英權計劃」獲得,但以其黑幫背景,正常情況下理應難以取得居英權,令外界質疑當中涉及包庇。 ...
妖,現今約翰遜都包庇緊個犯居家令嘅下屬啦,何況當時遠在天邊嘅香港

引用:
原帖由 oyear 於 2020-5-25 08:32 AM 發表

快d叫肥彭送走晒班無生產力,只得破壞力既東西。
唔好得個講字,歡迎德政。
有冇生產力關卿底事,有幾百萬走已足夠。

我有幾百萬買英鎊食牛扒,講倫敦音英文,你揸日日跌人民幣食草,講好難聽普通話,各有所好不亦樂乎?

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表
全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
肥彭呢條搞屎棍.

如果班曱甴真係去哂英國就唔駛立國安法啦, 感激都來唔切

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]