• 瀏覽: 35,371
  • 回覆: 398
+13
引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-5-24 07:27 AM 發表

佢哋唔知㗎喇,因為雖然BNO係垃圾,但係-佢哋都冇資格申請
快d死去瞓街排隊啦乞兒,攞呢本垃圾啦!

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-5-24 06:49 AM 發表

你傻架九七之前呢申請一般喇要成差唔多6000文啊而家一千傻咗啊你啊。
你冚家攞埋都都唔洗6000呀傻撚🤭

引用:
原帖由 oyear 於 2020-5-24 03:28 PM 發表

我只係話比網友知
英國在七八十年代,貴為世界第二強國(蘇聯只得軍隊勁), 小家都一聽到香港人要求居英權,立即通過議案,否決比香港人居英權
留低香港人打民主牌,而家任務完成Bye🌷😄

唔記得講,帶埋錢走,留低窮人食草。

其實佢未提附帶條件係每人要係英國投資三仟萬😹😹😹

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-5-24 07:32 AM 發表

今次我支持你個諗法,
係外國買個大島,
遷移個200萬黃絲過去
又如何,去到做咩工? 住邊? 親人又點? 移民不用錢? 例如你無乜錢又打份萬零蚊既工去到英國可以做咩?住邊?

引用:
原帖由 man_33 於 2020-5-24 20:17 發表

又如何,去到做咩工? 住邊? 親人又點? 移民不用錢? 例如你無乜錢又打份萬零蚊既工去到英國可以做咩?住邊?
仲週街比人打話播肺炎呀

D隻肥柒頭真係好L笑,
收留晒佢哋就啱喇!

引用:
原帖由 江舟司馬 於 2020-5-24 12:16 發表
BNO一個騙局
無錯, 但有d傻仔被呃足23年

第一批走到既通常最有錢

引用:
原帖由 香港一流 於 2020-5-24 14:04 發表
真係儍仔先會信,俾人呃一次叫天真,同一個大話次次都俾人呃到嘅係儍瓜
係叫愚忠, 以為主子錯都係為佢好

引用:
原帖由 oyear 於 2020-5-24 15:28 發表

我只係話比網友知
英國在七八十年代,貴為世界第二強國(蘇聯只得軍隊勁), 小家都一聽到香港人要求居英權,立即通過議案,否決比香港人居英權
人不為己, 天誅地滅

引用:
原帖由 ngben 於 2020-5-24 11:14 發表
曱甴做左condom了
收美金㗎

英媒︰約翰遜稱如中國續施壓將給予持BNO護照港人居英權

係就真係好 !!!  
阿遜快些落實,接咗香港200萬泛暴派支持者入籍英國,阿遜講咗唔做正龜公 !

引用:
原帖由 champion2005 於 2020-5-24 10:57 發表
BNO = 想做British NO la.
X2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]