• 瀏覽: 1,352
  • 回覆: 36
+5
全國人大將通過決定,自行訂立港版國安法;十八區民主派聯絡會議發起,380 多名民選區議員發聯署...

衰已完乜柒嘢身屍羅白糕? 想命令阿爺?
起香港抗議中央感受唔到架! 200萬曱甴一齊上京! 最緊要所有犯民議員同政棍一齊上至有用!

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/逾-380-名民主派區議員聯署聲明-反對國安法要求立即撤回/

小小香港區議員竟敢向北京中南海下命令?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 10:04 PM 發表
移民是港人唯一出路
有邊個國家要呢D有破壞無建設又窮又無料嘅垃圾?

呢380隻曱甴, 都係無謂作垂死掙扎喇.

你地點努力, 功勞都唔及國安法之父...黎智英...

不過泛民你地推動立法都功不可沒...

真系建制B隊。咁既語氣。系人都唔會聽你啦。想唔通過都唔得。。比你咁一講就退步。以後系世界仲有牙力?泛民真系推動主力

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-5-23 22:06 發表

有邊個國家要呢D有破壞無建設又窮又無料嘅垃圾?
國家肯定冇, 台灣省實會收.

仲聯乜春聲明?班友應該賣樓著草走佬啦

放心!五大靶場,和你槍決,不割席,-個不能少!靶場見!

曱甴末路

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-5-23 10:07 PM 發表

國家肯定冇, 台灣省實會收.
台灣省之前話收晒班大學牲點知話佢地唔啱讀就反口唔收

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-23 10:06 PM 發表
真系建制B隊。咁既語氣。系人都唔會聽你啦。想唔通過都唔得。。比你咁一講就退步。以後系世界仲有牙力?泛民真系推動主力
建制都無辦法令呀爺出手, 今次真係多得佢地...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]