• 瀏覽: 8,520
  • 回覆: 164
+5
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-24 12:47 AM 發表

哈哈,多謝你
唔使客氣,你大陸老母隻爛臭鞋塞左入你個狗口

遲早台灣人頂唔順呢班曱甴, 放長雙眼睇住啦

支持台灣收留二百幻隻香港曱甴

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-23 08:59 PM 發表

表達意見就叫反政府?笑話
支持曱甴繼續表達!唔繼續落去點證明國安法係啱?

美國肺炎三朝回門,返回娘家美國發揚光大;期望黑暴同樣喺整個呆灣發揚光大,等呆灣人感受黑暴所帶來的破壞及傷創

明顯地台灣仔好驚呢班曱甴湧入,拖累經濟

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-5-23 08:31 PM 發表
感謝台灣朋友支持香港人!🙏💪

大陸全國人大會議昨日審議「港版國安法」,對於可能威脅香港市民的自由民主,台灣總統府表示高度關切,又指這證明「一國兩制」必然與民主自由互相牴觸;陸委會亦發出聲明,認為草案反映中共缺乏自省能力,錯判香港情勢。

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.com/resizer/L0au0VPOGj4F ...
多謝呆娃接收香港垃圾.
記得收多D丫.

去啦~去台灣啦~第時武統既時候記得幫台灣做砲灰~~吾好做逃兵呀~吾係會被斬首架~~

美國疫情,順便清走窮人。老人。所以死左8萬幾,佢地都好似冇感覺。
今次中國幫立國安法,咪整走反中國既人走,清理雜質。。同一方法

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-5-23 08:31 PM 發表
感謝台灣朋友支持香港人!🙏💪

大陸全國人大會議昨日審議「港版國安法」,對於可能威脅香港市民的自由民主,台灣總統府表示高度關切,又指這證明「一國兩制」必然與民主自由互相牴觸;陸委會亦發出聲明,認為草案反映中共缺乏自省能力,錯判香港情勢。

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.com/resizer/L0au0VPOGj4F ...
On 9 無限大!

支持手足燒左台北車站

哈哈!台灣美麗風景線正式開幕! 

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-5-24 09:49 AM 發表

正,好好味呀
好味就唔好停,繼續掉塞

呆彎引狼入室

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]