• 瀏覽: 27,301
  • 回覆: 414
  • 追帖: 1
臺北?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Keydunker 於 2020-5-23 08:16 PM 發表

台灣有網民因不滿台鐵傳實施禁止在台北車站大堂席地而坐,發起「坐爆台北車站」活動,周六(23日)中午在車站大堂靜坐抗議。活動截至下午5時已有近500人參與,期間有當地的香港人舉起黃傘、手持印有港獨標語的橫額及旗幟到場支持。
台媒報道,車站約有近20名港人戴口罩及穿黑衣,部分更戴黃色頭盔,揮動印有港獨標語的旗幟,在大堂中央合唱。
因新冠疫情關係,台鐵為防止人群聚集,早前禁止市民在車站大堂席地而坐;惟措 ...
以後去台灣示威咪好囉,終於有著落喇

回覆 引用 TOP

第一次咁支持曱甴,記住唔好返香港就得la

岩啦 去呆灣佔啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-5-23 08:17 PM 發表

見唔見蕭生在??
蕭生變身做左特技人玩火

回覆 引用 TOP

台北政府有冇回應佢地訴求?

回覆 引用 TOP

支持曱甴在呆灣示威

PK

回覆 引用 TOP

啱啦,慢慢係台灣搞。吾好返來。

回覆 引用 TOP

等台灣人反感下
台灣人已經對香港人冇好感

引用:
原帖由 Keydunker 於 2020-5-23 08:16 PM 發表

台灣有網民因不滿台鐵傳實施禁止在台北車站大堂席地而坐,發起「坐爆台北車站」活動,周六(23日)中午在車站大堂靜坐抗議。活動截至下午5時已有近500人參與,期間有當地的香港人舉起黃傘、手持印有港獨標語的橫額及旗幟到場支持。
台媒報道,車站約有近20名港人戴口罩及穿黑衣,部分更戴黃色頭盔,揮動印有港獨標語的旗幟,在大堂中央合唱。
因新冠疫情關係,台鐵為防止人群聚集,早前禁止市民在車站大堂席地而坐;惟措 ...
港咩人,發卵公公就發卵公公喇。LOL!😂😂

回覆 引用 TOP

過街老鼠神憎鬼厭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 08:21 PM 發表

蔡英文你玩野~你同特9英合力安插系香港既台獨份子~中央今晚一定叫武警打到特9英嘔白粉迫佢個pok kai供的~
@開心大少奶^^ 你班友仔到底想搞乜春啊大少奶???

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-5-23 08:22 PM 發表

大少奶,立國安法,你收唔到風呀?失敗!
大細奶長期潛伏習大床下底收風,習大忙於政事廢寢忘餐,立國安法個晚通宵未眠,所以大細奶miss左最重要個part。😂😂😂😂😂一定係咁。😂🤣

回覆 引用 TOP

香港鐵竇被掃
甲由轉場再玩過

呢廿個傻仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右