• 瀏覽: 52,578
  • 回覆: 628
  • 追帖: 1
+24
引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 05:24 PM 發表
《國歌條例草案》(國歌法)下周三(27日)審議,加上全國人大會議將會審議建立香港維護國家安全法律制度的議案,引起國際社會關注。

一見到超過 8 個人聚集,行出馬路,放路障,即時舉旗警告, 1 分鐘再係唔走,噴椒拉人出告票或催 ...
夠膽咪出黎囉, 國安法有追訴權㗎,唔駛香港法庭審架。
唔出正契弟,我等睇警察打黃人,堅好睇,幾驚冇得睇。😁😁😁😁😁😁😁😁😁

仲要掃清班假記者!

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-5-23 05:28 PM 發表
唔知又要打斷幾多支警棍.
警棍好鳩硬好困難打斷

出水炮車注滿消毒藥水為曱甴消毒,避免傳播美肺。

上滿子彈先去出更👏

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-5-23 05:34 PM 發表
再拉多肥佬黎一鑊啦 一定係佢搞事
肥佬黎應該星期一又入紙高院要求批准着草。

香港政府/警察,唔好再用家教式去管治社會!按國際標準,堵路,破壞公物,破壞交通設施,公眾地方傷人,放火應該開鎗射殺(已經有11個月警告)。生擒呢D社會垃圾冇用!

見到揸外國國旗,馬上射殺!

曱甴黃絲泛民主派死全家

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-5-23 06:23 PM 發表
老尾公司係香港賺大錢,會捨得撤資
浸浸儍架嘛,佢下令叫美國公司走美資咪要走囉
咁佢都攤牌喇(包括祝賀呆灣就職,你估大陸唔知咩,唔出聲唔代表冇反應),仲有咩做唔出?

引用:
原帖由 leungkemei 於 2020-5-23 06:20 PM 發表
社會主義好 社會主義好
社會主義國家人民地位高
反動派被打倒 帝國主義夾著尾巴逃跑了
全國人民大團結
掀起了社會主義建設高潮 建設高潮

共產黨好 共產黨好
共產黨是人民的好領導

共產黨攬炒大成功
藍絲死得未呀. ...
而家情況係黃絲一定會死先

港版國安法一出, 香港又重生, 大家又和和氣氣, 快快樂樂過生活, 再不用因政見不同而被黃屍黑衣私了。

今次點都有200萬靈2人

犯氓政棍黑暴曱甴奸邪妖獸一網成擒

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 05:24 PM 發表
《國歌條例草案》(國歌法)下周三(27日)審議,加上全國人大會議將會審議建立香港維護國家安全法律制度的議案,引起國際社會關注。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200523/_2020052317084130732.jpg

一見到超過 8 個人聚集,行出馬路,放路障,即時舉旗警告, 1 分鐘再係唔走,噴椒拉人出告票或催 ...
已証實...
國安局在港設機構並有直接執法的權力,凡觸犯國安法者會直接押回內地,由最高人民法院裁決,當然包括執行死刑。

沒有暴政,只有暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]