• 瀏覽: 52,559
  • 回覆: 628
  • 追帖: 1
+24
等到啦!聽日有戲睇啦

頻頻抄牌。之前日子抄過牌果d以後請保重,可能累三代。

引用:
原帖由 lam_kelvin 於 2020-5-23 06:20 PM 發表
等到啦!聽日有戲睇啦
咁今晚早d訓,等睇大戲

先捉人妖杰
重判10碌
以儆效尤

引用:
原帖由 根本9up 於 2020-5-23 06:15 PM 發表
今次國安法一定要執行得徹底,千祈唔好唔湯唔水

唔湯唔水只會攪到香港永無寧日,咁就乜都攪唔返起

一舖過做得徹徹底底,短期要承受被降級,徹資,老美抵制等惡果,但清哂瘀血後香港先可以浴火重生,我敢話十年後恒指升穿4萬唔係夢,外資照舊返返哂嚟,但一定要清哂瘀血冇哂障礙先做到 ...
老尾公司係香港賺大錢,會捨得撤資

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 05:24 PM 發表
《國歌條例草案》(國歌法)下周三(27日)審議,加上全國人大會議將會審議建立香港維護國家安全法律制度的議案,引起國際社會關注。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200523/_2020052317084130732.jpg

一見到超過 8 個人聚集,行出馬路,放路障,即時舉旗警告, 1 分鐘再係唔走,噴椒拉人出告票或催 ...
最重要出左告票先,唔洗上庭庫房就有2000收入

1萬都未到手就先唔見2千

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 05:24 PM 發表
《國歌條例草案》(國歌法)下周三(27日)審議,加上全國人大會議將會審議建立香港維護國家安全法律制度的議案,引起國際社會關注。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200523/_2020052317084130732.jpg

一見到超過 8 個人聚集,行出馬路,放路障,即時舉旗警告, 1 分鐘再係唔走,噴椒拉人出告票或催 ...
係—定要重手出擊打柒班曱甴,必上國際頭條,咁先夠震撼

林鄭條暗黃又放生多

睇吓又有幾多無腦曱甴又送頭先。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-5-23 05:26 PM 發表
對抗惡法,曱甴記住唔好縮
對抗暴徒黑泛民,國安法最挭要快要即嚴打

勁呀 可能明天有3人遊行呀 個個鳩縮拉 咩咩咩齊上齊落話? 原來係齊縮 笑能死人拉 死曱甴 呀爺一出聲個個退谷 無能用之中既無能用 笑死人 哈哈哈

黃絲係咪二百幻人出齊?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]