• 瀏覽: 52,573
  • 回覆: 628
  • 追帖: 1
+24
引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-5-23 05:30 PM 發表
用新型大支胡椒槍, 對住曱甴個鼻哥窿噴入去就ok㗎喇,記得同我大力啲噴!!!
之後坐監時都要用新型大支通櫃捧通爆佢地屎眼

引用:
原帖由 希夷 於 2020-5-23 05:31 PM 發表
港獨係叛國罪,
開實彈?
好合理

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 05:24 PM 發表
《國歌條例草案》(國歌法)下周三(27日)審議,加上全國人大會議將會審議建立香港維護國家安全法律制度的議案,引起國際社會關注。

一見到超過 8 個人聚集,行出馬路,放路障,即時舉旗警告, 1 分鐘再係唔走,噴椒拉人出告票或催 ...
殺死所有黃屍狗!!

拉𨶙哂班仆街

又有幾多個等坐花廳呢

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 05:24 PM 發表
《國歌條例草案》(國歌法)下周三(27日)審議,加上全國人大會議將會審議建立香港維護國家安全法律制度的議案,引起國際社會關注。

一見到超過 8 個人聚集,行出馬路,放路障,即時舉旗警告, 1 分鐘再係唔走,噴椒拉人出告票或催 ...
駛乜浪費胡椒...位位二千告票即可......

老彭發功 黎多新版八國聯軍

黃喪屍又出嚟😨😨😨

支持警方嚴厲執法

引用:
原帖由 All煙哥 於 2020-5-24 05:01 AM 發表
老彭發功 黎多新版八國聯軍
彭定康在英國政壇冇影響力

呢排收入少咗 ,快啲號召班狗同我搞亂銅鑼灣。

引用:
原帖由 根本9up 於 2020-5-23 06:15 PM 發表
今次國安法一定要執行得徹底,千祈唔好唔湯唔水

唔湯唔水只會攪到香港永無寧日,咁就乜都攪唔返起

一舖過做得徹徹底底,短期要承受被降級,徹資,老美抵制等惡果,但清哂瘀血後香港先可以浴火重生,我敢話十年後恒指升穿4萬唔係夢,外資照舊返返哂嚟,但一定要清哂瘀血冇哂障礙先做到 ...
阿爺自己執法又點會吾湯吾水,睇左成年仲吾清楚香港人既辦事能力咩

del

無啦,今日肯定落重兵響地鐵站

一落車就抄牌搜身

睇下今日又拉幾多百個?

引用:
原帖由 高大大大羔羊 於 2020-5-23 06:19 PM 發表
我諗全世界人見到有地方反國歌法反國安法都會感到匪而所思🤔
香港就系甘畸形

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]