• 瀏覽: 31,549
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-23 13:14 發表
還有6成支持牠們的曱甴
起碼有200萬幻+1

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-23 01:14 PM 發表
還有6成支持牠們的曱甴
咁又點?就算立法會俾仆街泛民過半數又點?一條國安法攪掂你班仆街

想知有幾多人唔係為咗錢而支持泛民狗畜 衆所皆知 泛民狗畜為黑金而戰

1哈哈哈

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-23 01:14 PM 發表
還有6成支持牠們的曱甴
淥死曱甴支持

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2020-5-23 02:32 PM 發表
俾犯民漢奸攪到人人失業,商店報笠,自己就袋黑金和1O幾萬人工,你估唔冼供樓開飯呀,大唔食,老和細都要食,犯民賤人禽獸唔死盞害到香港雞毛鴨血 ...
仲想用64籌旗賺多筆,然後隨時夾帶私逃話之你

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-5-23 02:15 PM 發表
武漢肺炎搞到雞毛鴨血,都遲早執笠啦!
美國肺炎+美國顏色革命搞到雞毛鴨血,都遲早執笠啦!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 01:50 PM 發表
又系你民建聯班黒社會出$出力叫人痴!!!放埋火未呀pok kai!!!
同黑暴文宣一閪樣,呢啲嘢有錢就有人做啦,仆街睇下邊個出得錢多啫

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-5-23 01:11 PM 發表
香港飽受長達近1年的反修例示威衝擊及折磨,失業大軍多達20萬人,多間企業倒閉,市面出現大量吉舖,營商環境陷入低谷。惟泛民

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523115601452-0523_00822_001_01b.jpg?20200523124333

「反黑暴」人士已開始成長,做文宣,將「黑暴攬炒」行為清楚告知市民😅

...
和你L是攬炒幕後功臣

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-5-23 02:28 PM 發表
沒有世界美食的香港,年輕人怎麼過日子

重講武漢肺炎果班弱智,叫美國交啲病毒基因出黎先啦。宜家係得美國唔肯交咋。死弱智。

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-5-23 02:32 PM 發表
城管進駐香港,利多於弊,利多於弊
黑暴消滅香港,  利多於弊?

終於有人站起來反暴力了!鼓吹暴力,滿口歪理的泛民已完開始腳震了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]